Sağlık camiasında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanlığınca düzenlenen ve geçtiğimiz ay başlayan Halı Saha Futbol Turnuvası dün akşam yapılan final maçı ve akabindeki Kupa Töreni ile sona erdi.

TURNUVADA NEFES

KESEN MAÇLAR OYNANDI

Bilindiği gibi; Sağlık – Sen Isparta Şubesi Futbol Dostluk Turnuvasının birincisi 13 Aralık – 24 Ocak 2023 Tarihleri arasında gerçekleştirilmiş ve Turnuvaya 18 Takım katılarak 42 maç yapmışlardı. Şimdi ise söz konusu Turnuvanın ikincisi gerçekleştirildi. Ekim ayında başlayan ve toplam 18 Takımın katıldığı 42 maçlık Dostluk Kupası Turnuvası birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Öyle ki, özellikle final maçlarına doğru maçlarda rekabet iyice arttı ve final maçında nefes kesen maçlar ve mücadeleler yaşandı.

KATILIMCILARA

HELVA – KABUNE

İKRAMI

Grupların; çeyrek final, yarı final ve final ayağından oluştuğu Turnuvanın Final maçı dün akşam yapıldı. Şampiyonluk Kupa Töreni öncesinde tüm katılımcılara Isparta’ya özgü yemekler olan Helva – Kabune ikramında bulunuldu.

DOSTLUK KUPASI ŞAMPİYONU

SOSYAL HİZMETLER GÜCÜ OLDU

Fatih  Halı Sahada gerçekleştirilen turnuvada  Şehitlerimiz için 1 dk’lık saygı duruşu ve istiklal marşı seromonisi yapıldı. Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi Takımı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Gücü Takımları arasında oynanan ve nefes kesen mücadelede kazanan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün Takımı Sosyal Hizmetler Gücü oldu.

Fair – Play anlamında dostluk rüzgarlarının estiği turnuvada kazanan Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanları oldu. Şampiyon takımına Şampiyonluk Kupası takdim edildi.

GENİŞ KATILIMLI

KUPA TÖRENİ YAPILDI

Turnuvanın sona ermesi münasebetiyle dün akşam Fatih Halı Saha’da Kupa Töreni gerçekleştirildi. Törene; Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti Isparta Milletvekili Osman  Zabun, Ak Parti İl Başkan Vekili Mehmet Ali Ertuğrul, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, SDÜ Tıp Fakültesi Baş Müdürü Erdoğan Taşçıoğlu, Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Ergün Ceylan, Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç, Ulaştırma Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Musa Akkeçili, Memur Sen – Engelliler Komisyon Başkanı Ecir Tülcan, Sağlık Çalışanları, turnuvaya katılan sporcuların aileleri ve çok sayıda izleyici katıldı.

ŞAMPİYONLUK KUPASINI

MİLLETVEKİLLERİ VERDİ

Törende, Turnuvayı Şampiyon olarak tamamlayan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün Takımı Sosyal Hizmetler Gücü’ne Şampiyonluk Kupası Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun tarafından verildi.

BAŞKAN AĞUN; “BU TURNUVANIN

Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı! Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı!

KAZANANI DA KAYBEDENİ DE YOK”

Bu Turnuvanın Dostluk Turnuvası olduğunu ve kazananının da kaybedeninin de ayakta alkışladığını ifade eden Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, Kupa Töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Öncelikle düzenlemiş olduğumuz Kupa Törenimize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Sağlık – Sen Isparta Şubesi olarak geçen yıl ilkini, bu yıl ise ikincisini düzenlemiş olduğumuz ‘Dostluk Kupası’nı geçtiğimiz Ekim ayın da başlatmıştık. Düzenlemiş olduğumuz turnuvada sağlık camiasına da birliğini dirliğini korumak asıl amacımızdı ve bu amacımıza da ulaştığımızı düşünüyorum. Zira, düzenlemiş olduğumuz turnuvaya sendika ayırt etmeksizin tüm sendika üyelerinin katılımını sağladık. Bundan da büyük mutluluk duyduk.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE

TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Evet, bugün itibariyle üç ay süren turnuvamızı tamamlamış bulunuyoruz. Sahada oyuncuların ve dışarıda seyircilerin coşkusu ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bize bir kez daha göstermiş oldu. Turnuvamıza katılan tüm takımlara ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi