Isparta'da elektrik kesintisi (30 Nisan Salı) Isparta'da elektrik kesintisi (30 Nisan Salı)

25. Dönem Balıkesir Milletvekili, 28. Dönem İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Recep Çetin ile Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meltem Çetin‘in  oğlu Ömer  Çetin ve Bilgi Ailesinin kızları Merve Bilgi Ankara’da  gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile evliliğe adım attılar.

Çayyolu Wishes Garden ‘da yapılan kokteyl ve nikah töreni sonrası gerçekleşen düğün töreninde davetliler canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin  ikram edildiği düğünde , genç çiftin adını taşıyan ve “ Sizin adınıza TEMA Vakfı’na bağışta bulunarak yemyeşil, yaşanabilir bir dünya umuduna destek verdik. Bu mutlu günümüzde bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz “ sözlerini içeren kartlar masalara bırakılmak suretiyle tüm davetlilere takdim edildi.

Önceki yıllarda TEMA Isparta İl Temsilciliği görevini de yürüten Prof. Dr. Recep Çetin, dikkat çekici bu anlamlı hediye için “ Özel günlerde daha yeşil bir Türkiye için Tema Vakfı’na destek vermeyi düşündük” açıklamasında bulunurken, düğün sonrası da sosyal medya üzerinden “  Oğlum Ömer Emre Çetin'in düğününe katılım sağlayan, telefonla ve sosyal medya aracılığıyla  iyi dileklerini ileten dostlarımıza gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini içeren bir teşekkür mesajı yayınladı.

Edinilen bilgiye göre İnşaat Mühendisi Ömer Emre Çetin ve Halkla ilişkiler Uzmanı Merve Çetin çifti birleştirdikleri  yaşamlarını düğün sonrası gidecekleri Almanya’da sürdürecekler. Genç çiftimize biz de ömür boyu mutluluklar diliyoruz./ Elif AKGÜL