Isparta Cezaevinde tutuklu bulunan 24 yaşındaki Ömer Can Yavuz, yaşamına son vererek intihar etti. Bu üzücü olayın ardından Yakaören köyünde defnedilen genç adamın ailesi ve köy sakinleri büyük bir acı içinde.

Olay, Isparta Cezaevinde meydana geldi ve hala tam olarak anlaşılamayan sebeplerle genç tutuklu Ömer Can Yavuz, hayatına son verdi. Cezaevindeki yetkililer hemen olaya müdahale etse de, maalesef genç adamın hayatını kurtarmak mümkün olmadı.

Ömer Can Yavuz'un ölüm haberini alan ailesi, yakınları ve Yakaören köyü sakinleri büyük bir şok yaşadı. Genç adamın cenazesi, köyde düzenlenen bir törenle defnedildi. Cenaze törenine, aile fertleri, komşular ve yakın arkadaşları yoğun bir şekilde katılım gösterdi. Tören boyunca gözyaşları sel oldu ve tüm katılımcılar Ömer Can Yavuz'a duydukları derin üzüntüyü dile getirdi.

Gram Altın İçin 3 Bin Lira Hedefleniyor Gram Altın İçin 3 Bin Lira Hedefleniyor

Ailenin ve köy sakinlerinin yanı sıra, Ömer Can Yavuz'un intiharına ilişkin soruşturma da başlatıldı. Yetkililer, olayın tamamen aydınlatılması için gerekli adımları atacaklarını belirtti. Ayrıca, cezaevi yetkilileri de benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını vurguladı.