Tofaş fabrikasında üretilen Yeni Nesil Fiat Doblò, Şubat ayından itibaren Türkiye ve tüm Avrupa’da satışa sunuldu. 2014 yılında Türkiye’nin en çok tercih edilen hafif ticari aracı olan Fiat Doblò, tamamen yenilenen iç ve dış tasarımı, maksimum verimlilik ile yakıt tasarrufu sağlayan yeni Ecojet motoru, yüksek güvenlik standartları ve hayatı kolaylaştıran teknolojik özellikleriyle 2015 yılında da hafif ticari araç pazarının en çok satan aracı olmaya hazırlanıyor.
            Fiyat Bayii Pürlü Otomotiv, yeni nesil Doblu'yu bir kokteyl ile Fiat severlere tanattı. Çok sayıda davetlinin katıldığı lansman kokteylinde ziyaretçiler yeni Doblu'yu inceleme ve test sürüşü yaptı.
            Yenilenen tasarımı, yeni donanımları ve otomobil seviyesinde iç mekân kalitesiyle fark yaratan Yeni FiatDoblo, 43.950 TL’den başlayan fiyatlarla pazarda yerini alırken kullanıcılarına daha fazla “değer” sunarak rekabette öne çıkıyor. Bu sınıfta ilk kez dokunmatik ekranlı multimedya sisteminin yer aldığı Yeni Nesil Doblo, çocuk aynası, Türkçe navigasyon ve katlanabilir elektrikli aynalar gibi yeni donanımlarla farkını ortaya koyuyor.Yeni Nesil Fiat Doblò, başarılı 90 ve 105 beygirlik Multijet motorlarının yanında, bu motorların daha da geliştirilmesiyle ortaya çıkan, yakıt ekonomisinde sınıfının lideri olan yeni 1.3 lt 90 hp’likEcojetdahil,4 farklı dizel motorseçeneğiyle Türkiye pazarında yerini alıyor. Yeni Doblò, Combi gövde tipinde Easy, Safeline, Premio ve Premio Plus olmak üzere 4 donanım seviyesiyle tercih edilebiliyor.