Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler

2019 yerel seçimlerinde İyi Parti'den Belediye Başkanı adayı olan ancak sonrasında partiyle yolları ayrılan avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, milletvekilliği için bağımsız adaylık yolunda ilerlemeye karar verdiğinin sinyallerini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Gökmenoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bağımsız milletvekili adayı olmak için yatırılması gereken ücretin çok yüksek olduğuna dikkat çekerek, "Sevgili dostlar, bağımsız aday olmak isteyenler, bağımsız adaylık başvurusu yapmak için yatırılması gereken ücret 55 bin 598 TL.

Bu ücret, daha önceki seçimlere göre oldukça yüksek bir rakam. Bağımsız adaylık için gereken maddi kaynakların daha da yükselmesi, bağımsız adayların seçimlere katılımını olumsuz etkileyecek." ifadelerini kullandı.

Gökmenoğlu'nun bu açıklaması, bağımsız adaylık yolunda ilerleyeceği şeklinde yorumlandı. Siyasi kariyerine bağımsız olarak devam etmeyi planlayan Gökmenoğlu'nun, gelecekte yapacağı açıklamalar ve adımlar merakla bekleniyor.