Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Gökmenoğlu, 2019’daki seçim kaybetmesini  ‘hata yaptıracak ekiple çalıştım’ demesi üzerine, eski çalışma arkadaşı Erhan Başçiftçi ‘hakkımı helal etmiyorum’ diyerek cevap verdi.

Erhan Başçiftçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “2019 seçimlerinde Isparta Belediyesinde cumhur ittifakı saltanatına son vermek için millet ittifakını ve adayını destekledim.

Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü

Beni yakınen tanıyanlar ve o dönemde siyasi olarak birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarım bilir ki, makam mevki talep etmeden ve hiçbir yere aday dahi olmadan 120 gün boyunca millet ittifakının ve adayının başarısı için ter döktüm, emek harcadım. Kendim seçilecekmiş gibi onlarla sevindim, üzüldüm. Seçim sonrasında da yıllarca bu desteğe devam ettim. O dönem birlikte çalıştığım tüm dostlarıma ve yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Ama bugün gelinen noktada görmekteyim ki bu gayretlerimiz ya görülmüyormuş ya da beğenilmiyormuş, ekip olarak hata yaptırmışız.

Bırakın geçmişin muhasebesini, önünüze bakın. Allah hepinizin yolunu açık etsin, çarşınıza Pazar versin. Ama sizlere hakkımı helal ediyor muyum? Asla…” ifadelerine yer verdi.

Özge Çelik