Isparta Belediyesi tarafından Gül Küçük Sanayi Sitesine giriş ve çıkışların trafik açısından daha güvenli hale getirilmesi amacıyla sanayi sitesinin 3. kapısının karşısında bulunan yolda yapılan düzenleme çalışmalarının ardından, yol trafiğe açıldı.

DSİ Bölge Müdürlüğü ile eski Park ve Bahçeler Müdürlüğü arasındaki 10 metrelik yolun 25 metreye çıkarılması, sanayi sitesinin trafik akışının düzenlenmesinden dolayı Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı ve Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt Turan yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in eski Park ve Bahçeler Müdürlüğü yanındaki yolun genişletileceğini ve 281 Cadde ile birleştirileceğini söylediğini ve bunun gerçekleştiğini hatırlattı. Boyacı, “Isparta’da yol demek medeniyet demektir. Şükrü Başkanımız burada bir inceleme yaptı. Eğirdir’den gelen ve Migros Kavşağındaki oluşan darlıktan dolayı eski Park ve Bahçeler Müdürlüğünün bulunduğu alanı genişletti ve 281 cadde ile bağlantı yaptı. Büyük bir proje. Bu yol trafiği büyük oranda rahatlatacak. Aynı zamanda ortada büyük bir kazaya sebebiyet veren bir yer var, orada kazalar oluyor. Yeni yolun açılması Isparta’mızın ve sanayimizin büyük bir sağlığı olacak. Bu yoldan ve sanayimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım, derneğimiz ve kooperatifimiz adına başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

İYİ Parti heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret İYİ Parti heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret

Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt Turan, “Sanayimize yolumuzun ve kavşak yapımından dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız ayrıca sanayimize bir umumi tuvalet yapıyor. Aynı zamanda başkanımız camimizin düzenlemesini de yapmıştır. Tüm yapılanlardan dolayı başkanımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

/Belediye Bülten