Çekimleri Isparta'da yapılan ATV'nin sevilen yaz dizisi Gül Masalı, dün akşam final bölümüyle ekranlara veda etti. Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Zehra Yılmaz ve Kerem Cem'in başrollerinde yer aldığı Gül Masalı 17 bölüm ile son boldu.

Çekimleri Isparta ve Eğirdir'de gerçekleştirilen ve geçtiğimiz Haziran ayında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan 'GÜL MASALI' Dizisi dün akşam itibariyle ‘Final’ yaparak sona erdi.

DİZİNİN BAŞROLÜNDE ÖZDEMİR VE KAYNARCA OYNADI

Bilindiği gibi; Başrollerini Erdem Kaynarca ‘Toprak’ karakteriyle ve Gülperi Özdemir de ‘Gonca’ karakteriyle yer aldığı dizi Isparta, Eğirdir ve kısmen de Atabey’de çekilmişti.

DİZİ 17. BÖLÜMDE FİNAL YAPTI

Bir ‘Yaz Dizisi’ olarak ekranlara gelen ancak özellikle Ispartalılar tarafından büyük beğeni ile izlenen dizi, diğer dizilerin de Eylül ayı itibariyle ekranlara dönmesinin ardından ‘Final’ yapma kararı almıştı ve dizi dün akşam son olarak 17. Bölümü ile ekranlara geldi ve sona erdi.

ISPARTA’DAN TEŞEKKÜR

Söz konusu dizinin final yapmasının ardından Isparta’da bir çok kişi ve kuruluş sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarda Isparta’yı Türkiye’ye ve hatta Dünyaya tanıtan dizinin yönetmeninden oyuncusuna kadar hepsine teşekkür mesajı yayınladı.

Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış