Kısa adı GÜLBİRLİK olan Gül, Gülyağı ve Yağlı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’nde uzun yıllar Hukuk Müşaviri olarak görev yapan Av. Necati Şahin unutulmadı.

Gülbirlik Yönetim Kurulu kararı ile Şahin’e geçmişte yaptığı hizmetlerden dolayı düzenlenen törenle şükran plaketi takdim edildi.

Gülbirlik Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen plaket törenine Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir, Genel Müdür Hasan Çelik ve Gülbirlik Yönetim Kurulu üyeleri ile bazı kooperatif başkanlarının yanı sıra Necati Şahin’in oğlu Gökhan Şahin’de  katıldı.

Plaket takdim töreninde konuşan Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, Avukat Necati Şahin’in çok uzun yıllar boyunca (26 yıl) Gülbirlik Genel Müdürlüğü’nde hukuk müşavirliği görevini başarıyla yürüttüğünü hatırlatarak, “Kendisiyle her zaman çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğumuz Necati Abimizin yaptıkları karşısında bu plaket az bile kalır, biz kendisine geçmişte Gülbirlik’e yapmış olduğu hizmet ve katkılardan dolayı ahde vefa olarak bugün plaket takdim etmek istedik. Kendisi çalışma dönemimizde bizleri her zaman motive etmiştir, moral vermiştir. Bizlere ağabeylik etmiştir. Birliğimizde Hukuk Müşaviri olarak uzun yıllar vermiş olduğunuz hizmetler her türlü takdirin üzerindedir. Gülbirlik olarak vermiş olduğunuz bu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamınızda ailenizle birlikte sağlık, afiyet ve mutluluklar dileriz” dedi.

KONUŞURKEN DUYGULANDI

Daha sonra Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir tarafından Av. Necati Şahin’e  şükran plaketi takdim edilirken, Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik tarafından Gülbirlik’in ürünlerden oluşan gül seti hediye edildi.

Kendisinin yıllar sonra hatırlanmasından ve plaket takdim edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Avukat Necati Şahin’de Gülbirlik’te 1980 yılında Hukuk Müşaviri olarak görev yapmaya başladığını ve aralıksız 26 yıl  boyunca bu görevini yürüttüğünü, görevi süresi içerisinde Gülbirlik’in hak ve menfaatlerinin korunması adına her türlü hukuki mücadeleyi başarıyla yürüttüğünü söyledi. Şahin, Gülbirlik Hukuk Müşaviri olarak görev yaptığı zaman diliminde yaşadığı anıları da Gülbirlik Yönetim Kurulu üyeleri ile paylaştı ve zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

Recep Özel, Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan'ı Ziyaret Etti Recep Özel, Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan'ı Ziyaret Etti

Kendisine böyle bir plaket takdiminden dolayı Gülbirlik Yönetimine özellikle teşekkür eden Av. Necati Şahin, “Beni hatırladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, bu plaketi evimin en güzel köşesinde saklayacağım, benim için çok değerli, size olan haklarımı da helal ediyorum.  Hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra sohbet şeklinde geçen plaket töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.