Isparta Belediyesi’nin Gülcü Mahallesinde yaklaşık 2 bin 500 metrekare meydanlık alanda başlattığı çevre düzenlemesi renkli baskılı asfalt çalışmasıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, cuma namazının ardından meydandaki çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlar meydan düzenlemesinden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederken, Gülcü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eroğlu, “Mahallemizin meydanlığında ilk kez böyle bir çalışma yapılıyor. Bu hizmeti takdir etmek lazım” dedi.

Isparta Belediyesi, meydanlıklarda çevre düzenlemelerini sürdürüyor. Bugüne kadar Kaymakkapı Meydanı, Matbaalar Çarşısı ve Ulu Cami Çevre düzenlemeleri tamamlanırken, eş zamanlı olarak Anadolu Mahallesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Üçler Parkı ve Meydanı ile Gülcü Mahallesi Meydanlığında çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Gülcü Mahallesi’nde 2 bin 500 metrekare alana sahip meydanlıkta daha önce yıpranan, deforme olan kilit taşlar sökülürken, birinci kat asfalt çalışması yapılmıştı. Meydanlığın orta kısmında bulunan Müftüzade Gülcü İsmail Efendi’nin anıtı da mezarlığın önüne alındı. Şimdi de Gülcü Meydanlığında ikinci etap olarak renkli baskılı asfalt çalışmaları yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalarda ilk olarak baskılı asfalt çalışması gerçekleştirilirken, bu çalışmanın ardından renklendirme yapılacak. Ayrıca meydanlık alanında da Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenilemeler yapılıyor.

Plastik Deposunda Yangın Paniğe Neden Oldu Plastik Deposunda Yangın Paniğe Neden Oldu

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, cuma namazını Gülcü Meydanlık Camiinde kıldıktan sonra vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi. Baskılı asfalt çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Başdeğirmen, çalışanlara kolaylıklar dilerken, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vatandaşlar meydan düzenlemesinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Gülcü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eroğlu da mahallesinin meydanlığında ilk kez böyle bir hizmet yapıldığını belirterek, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu hizmeti takdir etmek lazım” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yapılan çalışmalarla ilgili mahalle sakinlerine bilgi verdi. Gülcü Meydanlığını yenilediklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Hem meydanlığımızı hem de yoldaki asfaltımızı yeniliyoruz. Daha önce de mezarlık duvarını yenilemiştik. Az ileride harabe yapılar var onları kaldırarak çirkin görüntüyü bitirelim. Bir de meydanlığa bakan evlerin hepsinin dış cephelerini belediye olarak boyayalım. Bu şekilde meydanlığımızın havasını değiştirelim” ifadelerinde bulundu.