Isparta-İzmir arasında akşam seferi yapan Göller Ekspresi’nin yanında artık aynı hatta gündüz seferi olarak da Güller Ekspresi hizmet verecek.

Güller Ekspresi ilk seferine Vali Aydın BARUŞ, Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin ÇELİK, TCDD Taşımacılık Yolcu Dairesi Başkanı Erhan TEPE ve  Afyon, İzmir taşımacılık Bölge Müdürleri ile daire müdürlerinin katılımıyla uğurlandı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilk seferin ilk yolcularına gül takdim ederek hayırlı yolculular diledi.

Başkan Başdeğirmen; “Isparta-İzmir arasında akşam seferi yapan Göller Ekspresi’nin yanında artık aynı hatta gündüz seferi olarak da Güller Ekspresi hizmet verecek. Güller Ekspresimizi ilk seferine uğurladık, yolcularımıza hayırlı yolculuklar dileklerimizi ilettik. Güller Ekspresimiz her gün saat 10.40’da Isparta Garından hareket edecek. Göller Ekspresi de akşam seferlerini sürdürecek. Güller Ekspresi için desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu, milletvekillerimiz, TCDD Genel Müdürlüğümüz ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Güller Ekspresi Isparta’mız ve ülkemize hayırlı olsun”.

Gül Petek Sanayi Kavşağı Kapandı Gül Petek Sanayi Kavşağı Kapandı

Haber Merkezi