İşçilerle bir araya gelen Günaydın, “Isparta’nın huzur, sevgi ve yatırım dönemine çok az kaldı” dedi.

Burdur'da Bahçe Alevlere Teslim Oldu Burdur'da Bahçe Alevlere Teslim Oldu

** “SEVGİ DÖNEMİNE 9 GÜN KALDI”
MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın beraberinde belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına devam ediyor. Günaydın yoğun kar yağışı altında 1 günde 10 fabrika ziyareti gerçekleştirdi. Günaydın her fabrika ziyaretinde işçilerle tek tek selamlaşıp Isparta Belediyesi’nin durumunu ve göreve geldiği taktirde gerçekleştirmeyi hedeflediği projeleri anlattı.
Başkan Adayı Günaydın, “Seçimlere çok az kaldı. Ara verdiğimiz bu 5 yıllık süre zarfında Isparta’nın değerleri devamlı satıldı ve satılmaya devam ediyor. Belediye bugüne kadar yüzlerce arsayı sattı. 3 dönem yaptığım belediye başkanlığı zamanında ürettiğim ve biriktirdiğim arsaları satıyorlar. Hem haraç mezat hem de yakın, eş, dost, akrabalarına satıyorlar. Bu düzenin bitmesine çok az kaldı. Sizlerin desteği ile Isparta’da sevgi, huzur ve yatırım dönemi başlıyor” dedi.
** “GERÇEK ANKETLERDE MHP BİRİNCİ”
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yapılan tüm seçimlerde partisi MHP’nin hep anketlerde en alt sıralarda gösterildiğini ancak sandıktan çıkan sonuçların farklı olduğunu söyleyen Günaydın, “Ülkemizde yapılan tüm seçimlere bakın. Her seçim öncesi yapılan anketlerde MHP ya baraj altında gösterilir ya da çok düşük oy puanlarıyla anılır. Bunların tamamı halkımızı manipüle etmeye yönelik zavallı hareketler. Bu seçimde de parayla anket yaptırıp kamuoyunu yönlendirmeye çalışıyorlar. Biz de anket yaptırdık. 2 farklı ankette de biz birinciyiz ve seçimi kazanıyoruz. Allah’ın izni ile 31 Mart akşamı Isparta Belediyesi’nin burçlarına 3 hilalli bayrağı hep birlikte asacağız” dedi.

Haber Merkezi