Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Atatürk Stadyumu önünde çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Bazı adayların Atatürk stadyumunu yıkarak, başka bir yere yeni stadyum inşa edeceklerine ilişkin açıklamaları eleştiren Günaydın “Biz Atatürk Stadyumu’nu yıkıp, yeniden yapmak istiyoruz. Burayı yıkarak başka bir yere stadyum yapmayı düşünenler var. Biz bu arsayı da kaptırmak istemiyoruz” dedi.

ISPARTA İÇİN BİR DEĞER

Atatürk Stadyumu’nun Isparta açısından bir değer olduğunu kaydeden Günaydın, “Atatürk Stadyumu Cumhuriyet tarihinden bu yana tarihi bir misyon oluşturmuştur. Burayı çağımıza göre, ihtiyaçlarımıza göre yeniden projelendirip, otopark, trafik sorunu, ticari alanları, stadyuma gelir sağlayacak dükkanları gibi düzenlemeleri gözeterek yeniden yapacağız. Bizim projemizde stadyuma mali gelir sağlayacak düzenlemeler de olacak” diye konuştu.

İSMİ EBEDİYEN DEĞİŞMEYECEK

Bedelli Askerlik Ücretlerine Temmuz Zammı Geliyor Bedelli Askerlik Ücretlerine Temmuz Zammı Geliyor

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, “Beşiktaş stadyumu yerinde yıkıldı ve yeniden yapıldı. Fenerbahçe stadı yerinde yıkıl ve yeniden yapıldı. Biz de aynı şekilde yapacağız. Dağların başına, dağların ötesine stadyumu taşımanın bir anlamı yok. Burası Isparta’nın bugününe ve yarına yetecek durumdadır. Şunu da net bir şekilde söyleyeyim, Atatürk Stadyumu’nun ismi ebediyen değişmeyecek” dedi.

VATANDAŞLARIMIZA HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEK

Atatürk Stadyumu’nun futbol müsabakalarının dışında vatandaşların da spor ihtiyacına cevap verdiğini dile getiren Günaydın, “Bu stadyum kendisini ispatlamıştır. Atatürk Stadyumu sadece futbol müsabakalarının yapıldığı bir yer değil, aynı zamanda vatandaşlarımızın spor ihtiyacını da karşılayan bir tesistir. Mahalle sakinlerimiz, başka mahallelerden gelen vatandaşlarımız burada yürüyüş yapıyor, spor yapıyor. Bu özelliğini de koruyacağız. İnşallah Isparta’mıza şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Haber Merkezi