MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışması kapsamında İstiklal Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Adayı Günaydın’a İl Başkanı Önder Topçu, belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

Çok sayıda mahalle sakinin katıldığı buluşmada Başkan Adayı Günaydın önemli açıklamalarda bulundu. Atatürk Stadyumu üzerinden mevcut belediye yönetimini eleştiren Başkan Adayı Günaydın, “Orayı yıkıp başka bir yere stadyum yapacaklarmış, oradan kalan yeri de satacaklar. Biz buna müsaade etmeyiz göreve geldiğimizde o stadyumu yenileyeceğiz” dedi.

Burdur – Antalya karayolunda tanker devrildi, yol kapandı Burdur – Antalya karayolunda tanker devrildi, yol kapandı

Stadyumun adının da Atatürk olarak kalacağına vurgu yapan Başkan Adayı Günaydın, “Atatürk Stadyumu’nun da adını değiştirmek istiyorlar ama buna da izin vermeyeceğiz Isparta’da Atatürk ismi her zaman yaşayacaktır” diye konuştu.

** SULAR TEKRAR ÇEŞMELERDEN İÇİLEBİLECEK

5 yıldır çeşmelerden suların çamur gibi aktığını da belirten Başkan Adayı Günaydın, "Benim dönemimde olduğu gibi göreve geldiğimizde yine çeşmelerden kana kana su içebileceksiniz" diye konuştu.

** “Şehir Hastanesi önünü meydan yapacağız”

Şehir Hastanesi bölgesinde trafik sorunu yaşandığını söyleyen Günaydın, “O bölgedeki yoğunluğu biz azaltacağız” dedi ve projesini açıkladı.

Isparta Belediyesi’nin 800 milyon borcu olduğunu söyleyen Başkan Adayı Günaydın, “2014’te de belediye borçlu ve icralık durumdayken en zengin belediye haline getirmiştim. Yine borçlu bir belediyeyi en zengin belediye yapacağım” diye konuştu.

Haber Merkezi