MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Kanal 32 Televizyonu’nun Ana Haber Bültenine konuk oldu. Günaydın burada yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta’ya gelmesinden mutluluk duyduğunu söyledi. Günaydın, “Cumhurbaşkanımız Isparta’mızı şereflendirmiştir. Ben daha önce Belediye Başkanı iken de 2 kere bizi ziyaret etmiştir. Herkesi ziyaret eder mi bilmiyorum ama beni mutlaka ziyaret ederdi” dedi.

** “OTOGARI SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZLA BİRLİKTE AÇACAĞIZ”

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın en büyük hayalinin Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi’ni tamamlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte açılışını yapmak olduğunu söyledi. Günaydın, “31 Mart seçimlerinde Isparta Belediye Başkanlığını kazandığımızı ben biliyorum, fark ettim. Çünür’de yeni otogar yapıyorduk. 5 sene boyunca buraya çivi çakmadılar. Seçime 2 ay kala, projede ‘köy garajı’ olarak bulunan bir bölümü ‘otogar’ diye yapmaya çalıştılar. Peki burayı neden Sayın Cumhurbaşkanımız açmadı? Çünkü oranın sadece kulağını yapmak proje değil ki. Göreve gelir gelmez 235 dönüme oturan otogarımızı komple tamamlayacağım ve açılışını Sayın Cumhurbaşkanımız ile Sayın Genel Başkanımız gerçekleştirecekler” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta Belediyesi’ni ziyaret etmemesinin tek sebebinin belediyenin çalışmaması olduğunu söyleyen Günaydın, “Sayın Cumhurbaşkanımız sağ olsun, var olsun büyük proje yapan herkesi, parti gözetmeksizin ziyaret ederler. Isparta Belediyesi’ni ziyaret etmemesinin tek sebebi de büyük projelerin yapılmamasıdır. Otogarı 5 senedir çürümeye terk etmeseydi, yapsaydı Sayın Cumhurbaşkanımız buranın açılışını mutlaka yapardı. Cumhurbaşkanımız Isparta’mızı şereflendirmiştir. Kendisine sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Şehit Polisin cenaze programı belli oldu Şehit Polisin cenaze programı belli oldu

Haber Merkezi