MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın partisinin düzenlediği “Zafer Gecesi”nde seçmene son mesajını verdi.

5 yıldır Isparta’nın parsel parsel satıldığını, belediyenin 1 milyar lira borçlandırıldığını, 5 kişinin kendi aralarında kurduğu düzenle zengin olduğunu söyleyen Günaydın, “80 gündür halkımıza belediyenin durumunu anlattık. Belediye batırılmış ve bitirilmiştir. Bu enkazı kaldıracak bilgi, birikim ve tecrübe bizim kadrolarımızdadır. Tüm Ispartalı hemşehrilerimi huzur, güven ve dürüstlük şemsiyesi altında yani MHP’de buluşmaya davet ediyorum” dedi.

** “AK PARTİLİLERİN BİLE BAŞINI ÖNE EĞDİRDİLER”

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Şükrü Başdeğirmen’in uygulamaları ve yolsuzlukları ile kendi partililerinin bile başını öne eğdirdiğini söyleyen Günaydın, “Ben meclis üyesi adayı yazarken Cumhur İttifakını kurmak için yola çıktım. Meclisimizde bunu başardık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız Ankara’da nasıl elele kolkola ülkemize hizmet ediyorlarsa biz de burada Cumhur İttifakı ruhu ile hareket edeceğiz” dedi.

Isparta’da köylüler don tehlikesine karşı nöbet tuttu Isparta’da köylüler don tehlikesine karşı nöbet tuttu

** “OYLARI BÖLMEYELİM”

Mevcut Belediyenin alternatifinin kendileri olduğunu söyleyen Günaydın; “Gönlü bizimle olup da bedenen diğer partilerde bulunan çok kıymetli hemşerilerime sesleniyorum; oyları bölmeyelim. 2019’da oyları böldük ve başımıza böyle bir yönetim geldi. Isparta’yı yeniden Türkiye’nin en yaşanabilir iller sıralamasında birinci yapmak için gelin MHP’ye oy verin. Ispartamızın geleceğini hep birlikte kurtaralım” dedi.

Haber Merkezi