Akdeniz Gazetesinin bugünkü haberinde ''Isparta bunu hak etmiyor'' şeklinde bir manşet bulunuyor.

 Ispartalı yerel seçimlerde tercihini Mhp adayı Sayın Yusuf Ziya Günaydın' dan yana yaptı, yaptı ki eski yönetim gitsin daha yetenekli daha kabiliyetli bir yönetim gelsin ve biz Isparta halkına geren değeri versin gereken hizmeti yapsın,

  Ancak gelen yönetim Isparta halkına oldukça mesafeli çıktı.

  Belediye Başkanından yaklaşık bir yıla yaklaşan bir süreçte sadece ''Bu belediye batmış, Bu belediye bitmiş, borç çok, herşey satılmış, onlar iktidarda olduğu için borç ödememişler bizlerse sürekli haciz kıskacındayız, şeklinde gelen demeçler bir yana Sayın başkan belli gazeteciler dışında hiçbir basın mensubuna demeç vermemekte ve hiçbir açıklama yapmamakta.

  Seçimlerden sonra bugüne kadar Isparta Belediyesinin tek göze çarpan icraatı Ispartaspor' u biraz daha şekillendirmesi ve hizaya sokması oldu. Bu oldukça güzel bir icraat takımın başarısı hepimizin başarısı herkes şuan Ispartaspor sevdalısı hepimiz öyleyiz. Ancak bu konu vatandaşı yakından ilgilendirmiyor. Yada derde derman değil.

 Başkan' ın bugünkü demeci ise şu şekilde;

     Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Balaman döneminden 125 milyon TL borç ve 625 milyon TL'lik mülk kaybıyla devraldığı Belediyeyi Maliye, SSK ve TEDAŞ'ın icra yağmuruna tuttuğunu iddia etti.

 Peki ama aday olurken Sayın Yusuf Ziya Günaydın belediyeyi yöentmenin bu denli zor olduğunu bu kadar zorda olduğunu yada olabileceğini bilmiyormuydu?

 Eğer bilmiyorsa sayın Günaydın keşke biraz araştırma yapıp öyle karar verseydi. Sonuç olarak Isparta halkı Sayın Günaydın'ı Antalyadan zorla gidip alıp gelmedi.

 Günaydın geldi kahve kahve, ev ev, gezerek ''biz bu hortumu bitireceğiz dertlere derman olacağız, houstonlar ve metrobüs getireceğiz diyerek Balaman mağdurlarından oy topladı.

 Şimdi yakınmak için artık çoooook geç sayın GÜNAYDIN.

  Saygılar Efendim,

 H32 Ters Köşe Yazarı