Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş transfer sezonunu etkili bir biçimde geçirmeyi planlıyor. 2 kupa kazanan takım önümüzdeki sezonda güçlü bir kadro ile şampiyonluk hedeflemek istiyor. Şu sıralar Siyah-Beyazlı ekibin gündeminde ise Alex Teixeira yer alıyor.

Kara kartal transfer sezonunun başlaması ile birlikte kancayı Brezilyalı yıldız oyuncuya taktı. 10 numara arayışını noktalamak isteyen takım tecrübeli ve profesyonel oyuncu ile sözleşme imzalamak istiyor. Alex Teixeira şimdiye kadar performansı ve golleri ile oldukça ilgi çekti. canlı  maç izle  

Brezilyalı Yıldız'ın Golleri ve Asistleri

On numara pozisyonunda oynayan orta saha oyuncusu Alex Teixeira oynadığı bütün takımlarda hem golleri hem asistleri ile başarı sağladı. Oyuncu Son olarak Jiangsu takımında forma giydi ve o takımla toplam 153 maça çıktı.

153 maçta ise 73 gol attı ve bununla birlikte 43 asist yaparak akıllarda kalan bir performans sergiledi. Oyuncunun genel kariyerine bakıldığında ise 428 maçta 172 gol ve 72 asisti bulunduğu görülüyor.

Alex Teixeira Beşiktaş'ın Teklifini Kabul Edecek Mi?

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam eden Beşiktaş Alex Teixeira’ya yıllık 2 milyon euro kazanacağı 2 + 1 yıllık bir sözleşme teklif etti. Ayrıca oyuncu bonservisini elinde bulundurduğu için kulüp tarafından herhangi bir bonservis bedeli de ödenmeyecek.

Yıldız orta saha ocak ayından beri boşta bekliyor. Söylentiler arasında ise futbolcunun senelik 3 milyon euro istediği de biliniyor. Taraflar şimdilik görüşme halinde.