İzmir içerisinde bulunan Deltaş Özel Güvenlik kurum ve kişiler için temel özel güvenlik eğitimi düzenler. Hizmette kaliteye öncelik veren firma 12 yıldır bu sektörde bulunuyor. Deltaş Güvenlik eğitim merkezinde profesyonel ekip tarafından yetiştirilen uzman bir ekip çalışır. Özel güvenlik eğitimi imkânından yararlanmak isteyen kişilere konuyla ilgili teknik bilgiler verilir

Silahlı Özel Güvenlik Eğitimi Nasıl Veriliyor?

Silahsız olarak güvenlik sertifikası almış kişiler bu eğitimden yararlanabiliyor. Bu kişilerin 21 yaşını doldurmuş ve 22'den gün almış olması gerekiyor. 20 saat olan silah bilgilendirme ve atış talimleri dersine katılmasıyla sertifikasını silahlı güvenlik olarak değiştirme imkânına sahip olur. Silahsız sertifikayı silahlı özel güvenlik eğitimi alarak değiştirmek isteyen kişiler teorik ve uygulama sınavı olmak üzere iki alanda sınav yapılır. Her grupta sorular toplam 50 puan olarak hesaplanır. Teorik sınavda 25 soru vardır ve 2 puan olarak kabul edilir. Geçiş için gerekli olan belgeleri www.izmirozelguvenlik.com bağlantı adresine girerek öğrenebilirsiniz.

Neden Deltaş Özel Güvenlik Kurumu Tercih Edilmeli?

Uzun yıllardır sektörde olan firma profesyonel bir ekip ile hizmet verir. Yetiştirdiği özel güvenlik olarak çalışan kişilere çalışacakları alana göre bilgi verir ve düzenli aralıklarla mesleki bilgilendirmeyi yapar. Yetiştirilen kişiler adli suçlar işlemiş kişilerle nasıl mücadele etmeleri gerektiğini uzman kişilerden ders alarak öğrenir. Ziyaretçilerin geldiği yerde çalışan kişiler, kayıt kontrol sistemleriyle ilgili olarak bilgilendirilir.