Top havuzu kendi başına bir eğlence olarak bir oyun parkı kıvamındadır. Özellikle daha küçük yaşta sokaklara ve parklara bırakamayacağınız ancak oyun ihtiyacını görmek istediğiniz çocuklarınız için evinize kurabileceğiniz bir park anlamı taşımaktadır.

Top havuzlarının çocuk sayısına, çocuk yaşına ve fiziki durumlarına göre oldukça farklı tasarımları vardır. Genişlik, derinlik, büyüklük, tasarımları, top sayıları, top büyüklükleri ve top renklerine göre onlarca farklı imalatta ve yüzlerce farklı çeşitlerde bulunmaktadır. Örneğin beşgen Top havuzu ile beşgen bir Top havuzu içerisindeki yüzlerce renkli topu ve buna ankastre bir kaydırağı görebilirsiniz. Aynı şekilde daire sünger top havuzu ile dairesel ve farklı tasarımda bir top havuzunun güzelliğini gözlemleyebilirsiniz. Daire top havuzunun yanı sıra fileli top havuzu ile basamakları çıkıp 4 tarafı filelerle kaplı bir top havuzu içerisinde yüzen çocuklarınızın mutluluklarına şahit olabilirsiniz. Funny Top havuzu ile daha sevimli bir tasarımla tanışabileceğiniz gibi tasarımı bir kaleyi andıran ve köşelerinde gözetleme kuleleri olan içi renkli toplarla dolu kale Top havuzu ile çocuklarınızı güvenli bir kalede oynarken seyretmenin haklı gururunu yaşayabilirsiniz. Kare top havuzu, minyatür top havuzu ve oyun çiti ile en güvenli oyun alanlarını en değerli sevdiklerinizi için evinizin bir odasında oyun parkı havası estirebilirsiniz. İtfaiye Top havuzu ile kat kat labirentleri, school bus ile çocukların zihinsel gelişimini destekleyecek başarma duygularını destekleyebilirsiniz.

Peki, neden Top havuzu tasarımları birbirinden farklıdır?
Her çocuğun boyuna ve yaşına göre Top havuzu tasarımları bulunmaktadır. Her çocuğunu fiziksel ve zihinsel kabiliyetine ve gelişimine göre top havuzları bulunmaktadır. Top havuzu tasarımlarında top havuzunun koyulacağı mekanın ebatlarına göre en ideal ölçüler ve tasarımlar seçileceği için farklı boyutlarda tasarımlar mevcuttur. Bazı top havuzu tasarımları sadece ailelerin kendi çocukları için değil, toplu yaşam alanları olan AVM, kreş, ana okulu ve restoran gibi yerler için tasarlandığından aynı anda  3 – 5 çocuğun oynamasına elverişli tasarımlar yapılmaktadır.

Tüm bu top havuzu tasarımlarını http://www.linatoys.com/categories.php?category=Top-Havuzu adresinde bulabilirsiniz. Siteye giriş sonrası yapacağınız seçimleri sipariş verebilirsiniz. Siparişleriniz en kısa zamanda adresinize ulaştırılacaktır. Ayrıca Top havuzu kurulumu oldukça kolaydır.