Tavuk Etine 1 Yılda Rekor Zam Tavuk Etine 1 Yılda Rekor Zam

Mil-Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mustafa Güner yaptığı açıklamada, İsveç’te yaşayan bir politikacının İslam düşmanlığını göstere göstere Kur’an-ı Kerim’i yakması üzerine, ''Allah'ın kitabını biz koruyacağız'' dedi. Güner, yaptığı açıklamada 'bu eylem müslümanlara yapılmıştır' diyerek çok sert ifadeler kullandı. Güner açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ''Danimarka asıllı İsveç’te yaşayan bir politikacı Rasmus Paludan İslam düşmanlığını göstere göstere Kur’an-ı Kerim’i yaktı ve İsveç hükumeti buna seyirci kaldı, hatta korunmasını sağladı.
Önce, Türkiye Büyükelçiliği önünde Hz. Peygamber’e (s.a.s) yönelik hakaret içeren bir karikatür açtı bu kafir. Kur’an’ı yakacağını ilan ettiğinde, İsveç Dışişleri Bakanı “Kur’an yakılması ifade özgürlüğüne girer” diyerek saçma bir açıklama yaptı ve dünyanın gözü önünde bir nefret suçu işlemesine göz yumdu. “Müslüman Türkler ve Kürtleri burada istemiyorum” diyen azılı kafir Rasmus Paludan, sonunda Türkiye Konsolosluğu önünde Kur'an-ı Kerim’i yaktı.

ALLAH’IN (C.C) KİTABINI BİZ KORUYACAĞIZ

Kur’an’ı yakanlar ve yırtanlar, aslında Kur’an’a zarar verememekte olup, bilakis kendilerine zarar vermekte ve ahiretteki azaplarının artmasına sebep olmaktadırlar. Onların yaptığı tam bir İslam düşmanlığıdır. Zaten Yüce Allah (c.c) kitabını koruyacağını bizzat vaad etmiştir. Müslümanlar da onu korumayı en kutsal görev bilmişlerdir. Müslümanlar, Kur’an’a fizik olarak saygı duyar, onu korur. Ancak, Kur'ân'a gösterilmesi gereken gerçek mânâdaki saygı, onu anlayarak okumak, hükümlerini tatbik etmek, engin mânâ ve muhtevasını ruh ve kalblere işlemek, sindirmektir. Asıl koruma ve korunma budur. Biz Kur’an’ı koruduğumuzda o da bizi koruyacaktır.

KUR’AN’I YAKMA KÖTÜLÜĞÜNE “DUR” DEMELİYİZ

Kur’an’ın yakılmasına, tahrip ve tahrif edilmesine Müslümanlar olarak elbette tepki göstereceğiz, lanet okuyacağız ve buğzedeceğiz. Çünkü elimizden ancak bu geliyor. Ancak, Devlet büyüklerimiz İsveç hükumetine hemen haddini bildirmelidir. İsveç’in Ankara Büyükelçisinin Dışişleri Bakanlığı’na çağırılmasını Mil-Diyanet Sen olarak olumlu bir adım olarak buluyoruz ama kutsal kitabımıza yapılan bu densizliğe seyirci kalan İsveç hükumetine karşı daha ciddi yaptırımların uygulanması gerektiğini de ifade ediyoruz.

BU EYLEM ASLINDA MÜSLÜMANLARA YAPILMIŞTIR

Kafir Rasmus Paludan’ın Kur’an’ı yakma eylemi, aslında İslam’a ve Müslümanlara karşı yapılmış bir eylemdir. Bu, Müslümanların nemelazımcılığından, duyarsız ve umursamazlığından cesaret alınarak gerçekleştirilmiş bir eylemdir. Müslümanlar bu eyleme karşı “Ebabil” beklemesinler. Çünkü Ebabiller gelirse, onlar önce şuursuz, sessiz ve tepkisiz kalan Müslümanları taşlayacaktır.
Mil-Diyanet Sen olarak, Kur’an’ı yakan bu alçak kafiri ve bu menfur eylemi adeta destekleyen İsveç hükumetini lanetliyor, bu menfur olaya karşı Müslümanları daha sert tepki vermeye, İslam ülkelerini ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini İsveç hükumetine karşı daha ciddi yaptırımlar uygulamaya davet ediyoruz.''