Yağış Haberleri

Yağış haberleri ve güncel Yağış gelişmeleri, Yağış ile ilgili tüm video, Yağış fotoğrafları ve Yağış haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’den tüm birimlere hazır ol emri verildi. İlçede şiddetli fırtına ve yağışla ile ilgili yaşanan sıkıntılara...

Isparta

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Isparta’da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı.

Isparta

Isparta'da Pazartesi gününden itibaren etkisini gösteren sıcaklıkların ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü dikkat çeken bir uyarı yaptı.

Isparta

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Isparta dahil birçok ilde yağışların yetersiz olduğunu belirterek, kuraklık uyarısı yaptı.

Isparta

Isparta'nın Çünür Mahallesi'nde, Süleyman Demirel Caddesi üzerinde yağışlı havanın etkisiyle kaza meydana geldi.

Isparta

Bugün Batı Akdeniz'de görülebilir %30 ihtimalle yağış bekleniyor. Isparta ve Burdur illeri için fırtına uyası verildi.

Isparta

Meteoroloji yetkilileri tarafından yapılan son değerlendirmeye göre, bugün, Cuma ve Pazartesi günleri Isparta ve çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor.

Isparta

Meteoroloji verilerine göre, 2023 yılı Isparta'nın yağış ve sıcaklık durumuyla ilgili detaylı bir analiz sunuyor.

Isparta

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Isparta için yarın sağanak yağış uyarısında bulundu.

Isparta

Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Isparta'da önümüzdeki günlerde yağmur yağışları bekleniyor.

Isparta

Yağış miktarı ve sıcaklık ortalaması değerlerine göre Isparta, meteoroloji uzmanları tarafından da ileride çölleşecek bölgeler arasında gösterildi.

Isparta

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Antalya, Isparta ve Burdur için konuştu. aşırı miktarda yağış beklentisi olduğunu dile getirdi.