Anma Haberleri

anma haberleri ve güncel anma gelişmeleri, anma ile ilgili tüm video, anma fotoğrafları ve anma haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109’ncu yıldönümünde Şehitlerimizi andı.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik,  18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle...

Isparta

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Isparta

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 85. Yılında 15 temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törenle saygı,...

Isparta

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in, 99’ncu yaş günü münasebetiyle İslamköy’deki anıt mezarı başında anma töreni yapıldı.

Isparta

1 Kasım’da doğum günü olan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için hazırlanan anma töreni ve panel programı belli oldu.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in doğum günü nedeniyle anma programı düzenliyor.

Isparta

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hazırlık toplantısı, Vali Aydın Baruş başkanlığında gerçekleştirildi.

Isparta

9. Cumhurbaşkanımız Merhum Süleyman Demirel’in, vefatının 8. yıl dönümü nedeniyle İslamköy Çalcatepe’de bulunan anıt mezarında anma töreni yapılacak.

Isparta

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Vefatının 8'inci Yıl Dönümünde 16 Haziran Cuma günü saat 15.00’te SDÜ'de anılacak.