Asker Haberleri

asker haberleri ve güncel asker gelişmeleri, asker ile ilgili tüm video, asker fotoğrafları ve asker haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da asker sevkiyatı, bölgede büyük bir trafik yoğunluğu oluşturdu. Yoğunluk, uzun araç kuyruklarının oluşmasına sebep oldu.

Isparta

Isparta'da asker eğlencesi bıçaklı yaralamalı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

Isparta

Çeşitli şehirlerden Isparta’ya vatani görevini yapmak üzere gelen askerler, otogarda hareketliliğe neden oldu.

Isparta

Antalya'nın Serik ilçesinde dün akşam saatlerinde, asker eğlencesinde bir kişinin tabancayla rastgele ateş etmesi sonucu bir kişi yaralandı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde teröristlerin gerçekleştirdiği taciz atışı sonucu bir Piyade Uzman Çavuş'un şehit olduğunu ve 2 askerin yaralandığını...

Isparta

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı, Ispartalı askerimizi tedavi olduğu hastanede ziyaret...

Isparta

Isparta'da bulunan askerler, Davraz Dağı'na tırmanarak zirvede Türk Bayrağımızı dalgalandırdı. Yüzlerce askerin zirvedeki görüntüleri kameralara yansıdı.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan Ispartalı askeri tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Isparta

Isparta’da sürücünün hakimiyetinden çıkan minibüs devrildi. Kazada Eğirdir Dağ Komando Okulu’nda eğitim gören 21 asker yaralandı.

Isparta

Irak'ın Kuzeyi'nde terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda 6 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Yaralı personelin Ispartalı olduğu...

Isparta

Isparta’daki Tuğgeneral İhsan Alper Komando Kışlasında, vatani görevini yapan askerler için yemin töreni gerçekleştirildi.

Isparta

Asker ve öğrenciye dayalı ticaret sisteminden kaybeden Isparta, sanayileşmede ilerleyemiyor. Yerel halk sanayileşmenin ilimizi yücelteceğini işsizlik sorununu ortadan  kaldıracağını söylüyor.