Lisesi Haberleri

lisesi haberleri ve güncel lisesi gelişmeleri, lisesi ile ilgili tüm video, lisesi fotoğrafları ve lisesi haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde Anadolu Lisesi’nin yıkımına başlandı.

Isparta

Isparta Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından gerçekleştirilen geleneksel iftar programında, emekli olan Okul Müdürü Mustafa Uz’a plaket takdim edildi.

Isparta

Isparta Anadolu Lisesi öğrencileri, Bowling Türkiye Şampiyonası'nda takım halinde Türkiye ikincisi oldu.

Isparta

Isparta Şehit Tevfik Akkan Kız Anadolu İmam Hatip Kız Meslek Lisesi öğrencileri “Hikayemizin Yerli ve Milli Sesi Mustafa Kutlu” okul...

Isparta

Isparta’da Spor Lisesinde eğitim gören 30 öğrenciye donanımlı dalış eğitimi verilmesi için protokol imzalandı.

Isparta

Atabey Kaymakamı Selami Işık Atabey Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek eğitim-öğretim faaliyetleri ve yapılan çalışmaları inceledi.

Isparta

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Isparta

Isparta Ticaret lisesi Emekli Edebiyat öğretmeni İbrahim Sağlam vefat etti. Sağlam’ın vefatı, eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.

Isparta

Isparta'da Gönen Fen Lisesinde Gazze ve Filistin’e yardım için Kermes düzenlendi

Isparta

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Isparta

Isparta'daki meslek liselerinin yiyecek içecek bölümlerinde eğitim gören  ‘Geleceğin Şefleri’ hünerlerini Yöresel Yemek Fuarı’nda sergilediler.

Isparta

Isparta Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği yönetimi, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.