Talimat Haberleri

talimat haberleri ve güncel talimat gelişmeleri, talimat ile ilgili tüm video, talimat fotoğrafları ve talimat haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Uluborlu'da kutlama etkinlikleri başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenciler Uluborlu'da çeşitli kurumlarında makam koltuklarına oturdular.

Isparta

Mazbatasını alarak Eğirdir Belediye Başkanlığı görevine başlayan Başkan Mustafa ÖZER göreve gelir gelmez ilk talimatlarını temizlik üzerine verdi.

Isparta

Cumartesi günü yaptığımız haber sonrası Isparta Valisi Aydın Baruş yetkililere talimat vererek bu konunun çözülmesi için gereken herşeyin yapılacağını ifade...

Isparta

Kamu Kurumlarına gönderilen genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiği belirtilerek, tasarruf takibinin de tavizsiz sağlanacağı...

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde zafer elde ettikten sonra ekonomide atılacak yeni adımlar için harekete geçti.

Isparta

Koltuğu devralan Tosun, 27-29 Nisan tarihleri arasında Isparta Belediyesi tarafından Çocuk Festivali düzenleneceğini belirtti.

Isparta

Isparta Belediyesi, Kahramanmaraş depreminin ardından önemi bir kez daha anlaşılan termal kamera ve akustik dinleme cihazı alımı için harekete geçti.