Tehlike Haberleri

tehlike haberleri ve güncel tehlike gelişmeleri, tehlike ile ilgili tüm video, tehlike fotoğrafları ve tehlike haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'da bugün yaşanan trafik skandalı şehri tedirgin etti. Sıkışan trafikte motosikletli sürücüler tehlikeli hareketler yaptı.

Isparta

Isparta'da Özkanlar Kavşağı'ndan eski Gülkent Devlet Hastanesi mevkiine doğru ilerleyen bir otomobil, sağ ön kapısının açık olması nedeniyle trafikte tehlike...

Isparta

Hurmanın sağlık açısından önemli tehlikeler içerebileceğine dair uyarılarda bulunan Kuruyemiş İşletmecisi Samet Şahan, özellikle İran ve Libya'dan gelen hurmaların düşük...

Isparta

Isparta İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Sarıdaş, artan kuzu ölümlerine dikkat çekti.

Isparta

Isparta-Eğirdir yolunda seyir halindeki bir motosiklet sürücüsü, tehlikeli bir şekilde ilerleyerek hem kendi hem de diğer sürücülerin hayatını riske attı.

Isparta

Isparta’da okul önlerinde bulunan ışıklı yaya geçidinde kırmızı ışık yanmasına rağmen geçen araçlar okul çıkışı öğrencilere zor anlar yaşatıyor.

Isparta

Isparta'da tehlike dolu anlar saniye saniye vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Isparta

Isparta’da seyir halindeki kamyon dengesiz yükü ile sürücülerin tepkisini çekti. İşte sosyal medyada yayınlanan o görüntüler..

Isparta

Isparta'da bir vatandaş, akşam saatlerinde Şehir hastanesi önünde ne olduğu anlaşılamayan bir parça buldu.

Isparta

Isparta’da işçileri taşıyan servis otobüsü büyük tehlike atlattı.

Isparta

Cumhuriyet Ortaokulu giriş kapısı yanında bulunan kesilmiş demir parçaları özellikle öğrenciler için tehlike saçıyor.

Isparta

Isparta'da fizyoterapist Gökçe Gençer, halk arasında kamburluk olarak bilinen kifoz hastalığına dikkat çekti ve bu sağlık sorunu hakkında halkı bilgilendirdi.