Zabun Haberleri

zabun haberleri ve güncel zabun gelişmeleri, zabun ile ilgili tüm video, zabun fotoğrafları ve zabun haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Fatih ve Zafer mahallelerinde düzenlenen AK Parti mitinginde konuşan milletvekili Osman Zabun, siyasi rakiplerin yalan ve iftira kampanyalarına dikkat çekti.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Ispartalıların, Şükrü Başdeğirmen’le aralarında sarsılmaz ve yıkılmaz bir gönül köprüsü kurduğunu söyledi.

Isparta

AK Parti Isparta milletvekili Osman Zabun, köyleri ve köyde yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren müjdeli bir haber verdi.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun ve AK Parti Isparta Teşkilatı, bugün Yakaören ve Gelincik köylerini ziyaret etti.

Isparta

Isparta'nın Büyük Hacılar ve Küçük Hacılar köylerine doğal gazın ulaşması büyük bir açılışla gerçekleşti. Milletvekili Osman Zabun, sözümüzü tuttuk dedi.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman ZABUN, Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesinde sezaryen ameliyatı ile dünyaya gelen Dila Nur bebeğin...

Isparta

Isparta Konya Yolundan Sonra, Isparta Antalya yolu için müjde çok yakın..

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Sütçüler İlçesi'nde seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı.

Isparta

Ak Parti'nin Isparta milletvekilleri Mehmet Uğur GÖKGÖZ ve Osman ZABUN'un öncülüğünde, Eğirdir ilçesini, Atabey ilçesi üzerinden Gönen ilçesindeki BOTAŞ Doğalgaz...

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun Müjdeyi Verdi: Isparta-Konya Karayolu Duble Yola Dönüşüyor!

Isparta

Ak Parti Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz İlçe ve Belde Belediye Başkan aday adaylarıyla görüşüyor.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz, yaptıkları paylaşımda Terörü lanetlerken CHP'ye DEM Parti'ye tepki gösterdi.