Esprili ve mizahi yönüyle bilinen Isparta eski Milli Eğitim Müdürlerinden Halil Takavcu’nun, yaptığı şakaları ve yaşadığı mizahi olayları anlattığı “Maksadımız Muhabbettir” isimli kitabının 3’ncüsü yayımlandı.

Maksadımız Muhabbettir – 3 isimli eser ‘kitapyurdu.com’ tarafından satışa sunuldu.

Arazi anlaşmazlığı yüzünden darp edildi Arazi anlaşmazlığı yüzünden darp edildi

Aynı zamanda Isparta’da Halk Eğitim Merkezi karşısında Ürperen Kırtasiye’den temin edilebilir. Halil Takavcu kitabın içeriği ile ilgili yaptığı açıklamada “Dostlarımın, arkadaşlarımın, tanıdıklarımın yaşadıkları mizahi ve trajikomik olayları ve tarafımdan da yaşanmış enteresan hadiseleri ‘anı – öykü’ tarzında bu kitapta sizler için yazdım. Memleketimin insanın anlayış ve hoşgörüsünden, hazır cevaplılığından örnekler göreceksiniz” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E ZİYARET

Takavcu, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek kitabını hediye etti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de; “Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Hemşehrimiz Halil Takavcu, yaşadığı mizahi olayları ve yaptığı şakaları anlattığı ‘Maksadımız Muhabbettir’ isimli kitabının 3.sayısını bizlere hediye etti” diyerek Takavcu’ya ziyareti ve hediyesinden dolayı teşekkür etti./Özge Kılınç