Hangi Doğal Taş Ne İşe Yarar?

Isparta'da Teknoloji ve Gelişim Üzerine Güncel Haberler: Bölgesel İnovasyonun Nabzı Isparta'da Teknoloji ve Gelişim Üzerine Güncel Haberler: Bölgesel İnovasyonun Nabzı

Tarzınız ister sade ister daha iddialı olsun Huubay beğenilerinize uygun takı ve aksesuarlara ulaşmanızı sağlar. Doğal taş ve piercing çeşitleri başta olmak üzere son derece şık ürünlere Huubay’ı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Doğal taş takı ve piercing modelleri arasından beğenilerinize uygun seçimler yaparak Huubay kalitesi ve fiyat avantajı ile satın alabilir, kombinlerinizde şıklığı zirveye taşıyabilirsiniz.

Ölümsüz olarak bilinen doğal taş çeşitleri farklı kimyasallar içermekte ve kullananlar üzerinde olumlu etkiler sağlayabilmektedir. Hafızanına arındırılmasından vücudun yenilenmesine kadar pek çok olumlu etkisi olduğuna inanılan doğal taşlar insan vücudundaki pozitif enerjiyi artırır, negatif enerjiyi ise vücuttan uzaklaştırır.  Doğal taşlar renk, boyut, koku, görünüm ve kimyasal değerler bakımından farklılık gösterirler.

Apatit Taşı Özellikleri

Boğaz çakrasıyla uyumlu olan apatit tezahür taşı olup boğaz çakrasının dengelenmesiyle ortaya çıkan tüm etkilerden sorumlu bulunmaktadır. Genellikle mavi ve yeşil renklerindeki apatit taşı yalnızca görünüşüyle okyanusu anımsatmakla kalmaz aynı zamanda okyanus gibi sakinleştirici bir etkisi vardır.

Güçlü bir zihin taşı olan apatit taşı iletişim kurma yeteneğini geliştirerek odaklanmayı artırmaktadır. Yaratıcılığı artırarak negatif enerjinin uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Psişik güçleri artırarak spritüel alemle olan ilişkiyi güçlendirmeyi sağlar.

Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri

Dumanlı kuvars taşı bu ismi içindeki dumanlı görünümden dolayı almıştır. Rüya taşı olarak da anılmasının sebebi ise uyku ve rüyalar üzerindeki etkisidir. Siyah ve kahverengi tonlarındaki dumanlı kuvars taşı aynı zamanda güçlü bir koruyucu olma özelliğine sahiptir. Taşın rengini belirleyen, içindeki radyoaktif minerallerdir. Başak, terazi, oğlak ve akrep burçlarıyla uyumlu olan dumanlı kuvars taşı zihni berraklaştırmaya yardımcı olur.

Mesaj içerikli rüyalar görmeye yardımcı olan dumanlı kuvars taşı psişik yetenekleri güçlendirme özelliği taşıdığından meditasyonlar ve ritüellere sıklıkla kullanılır. Aurayı koruyarak negatif enerjiyi uzaklaştırmayı başarır.

Hematit Taşı Özellikleri

Hematit taşı aynı zamanda kan taşı olarak da bilinir. Demir oksit kristali olan hematit taşı güçlü bir koruma özelliğine sahiptir. Özellikle kan hastalıklarına iyi geldiği bilinen şifacı hematit taşının dengeleyici özelliği bulunur. Maskülen enerjileri ile özgüven, cesaret ve harekete geçme gücü kazandırır. 

Kişinin enerjisini ve hayatta kalma içgüdüsünü artırmasının yanı sıra uyku problemleri yaşayan kişilere fayda sağlar. Kök çakra ile uyumlanan hematit taşı koç burcu ve kova burcu için uygundur.

Jasper Taşı Özellikleri

Doğal taşlar arasında strese en iyi geldiği bilinen kristallerden biri olan Jasper taşı çeşitli renklere ve görünüşlere sahip olabilir. En yaygın görülen rengi kırmızı olmakla birlikte nadiren görülen mavi Jasper taşı da vardır.

Jasper taşı zihni rahatlattığı gibi gelecek kaygısını önler. Stresli durumlarda kişiye güvence, rahatlık ve koruma sağlar. Kök çakranın dengelenmesinde faydalı olan Jasper taşı akrep, başak ve aslan burçlarıyla uyumludur. Kişinin enerjisini dengeler, sahip olduklarının farkına varmasını sağlar ve minnet duygusunun artmasına yardımcı olur.

Kaplangözü Taşı Özellikleri

Yoğun enerjiye sahip güçlü bir taş olan kaplangözü toprak ve güneş enerjisinin birleşimine sahiptir. Eski çağlarda özellikle savaşçıların taşıdığı kaplangözü taşı güç ve koruma sağlar. Kullanan kişinin hayatı daha enerjik, korkusuz ve cesur yaşamasına yardımcı olur. Korkuları yenme ve risk alma konusunda teşvik edici özelliği vardır. 

Dikkati detaylara yönlendirerek herhangi bir adım atmadan önce iyice düşünmeye ve mantıklı kararlar almaya yardımcı olur. Olası tüm negatif enerjilere karşı etkili bir koruyucu olma özelliğine sahiptir. Kaplangözü taşının diğer bir özelliği kök ve sakral çakralar ile uyumlu çalışmasıdır.

Huubay'ı Ziyaret Etmek İçin : https://www.huubay.com.tr/