14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Selim Öncel, eğitimci kimliğiyle ön plana çıkıyor ve eğitim camiası tarafından büyük bir destek görüyor.

Daha önceki açıklamalarında eğitim camiasının sorunlarını bildiğini ve o sorunların çözümünde bizzat bulunacağını söyleyen Milletvekili Adayı Öncel, eğitim kurumlarını ziyaret ediyor. Eğitim camiasının desteğini arkasında hisseden MHP Milletvekili Adayı Öncel, Turuncu Koleji'ne, Büyük Başarı Koleji'ne ve kurucu ortağı olduğu kendi evi Final Eğitim Kurumları'na ziyaretlerde bulundu. Eğitimcilerle gündeme ve siyasete dair fikir alışverişinde bulunan MHP Milletvekil Adayı Öncel, "Eğitimcilerin desteği benim için önemli. Eğitimcilerin daima yanlarında olacağım ve eğitim camiasının sorunlarını bizzat bilen bir eğitimci olarak çözümü olacağım” dedi.

Osman Sınav'ın Acı Günü Osman Sınav'ın Acı Günü

Öncel, "İlgileri ve misafirperverlikleri için Turuncu Koleji ve Büyük Başarı Koleji kurucu ve  öğretmenlerine teşekkür ederim. Final Fen ve Anadolu Lisesi, Final Özel Öğretim  Kursu, Final Çocuk Kulübü’nü de ziyaret ettim. Final Eğitim Kurumu benim ikinci evim, kurumumuzun öğretmenlerine teşekkür ederim.  Eğitimci olarak öğretmenlerimin desteği bana güç veriyor, sizlerin desteğini almak benim için önemli." sözleriyle teşekkür etti. MHP Isparta Milletvekili Adayı Öncel'e Turuncu Koleji, Büyük Başarı Koleji ve Final Eğitim Kurumları kurucu ve öğretmenleri nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip başarılar dilediler.

ocenl-egitim1

ocenl-egitim2