Isparta AFAD, 2024 İçerisindeki Faaliyetlerini Açıkladı Isparta AFAD, 2024 İçerisindeki Faaliyetlerini Açıkladı

Düzey-2 TR 61 Ekonomi Bölgesi Isparta, Antalya ve Burdur'u kapsayan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) mermerin blok şekilde ihraç edilmesi yerine işlenerek, katma değeri yüksek ürün hâline getirilmesi bağlamında çalışmalar yürütüyor. 

-BLOK YERİNE İŞLENMİŞ ÜRÜN İHRACATI
Düzey-2 TR 61 Ekonomi Bölgesi Isparta, Antalya ve Burdur'u kapsayan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) doğaltaş ihracatını arıtmak için gerçekleştirdiği çalışmalar çerçevesinde bu yıl 6. kez düzenlenen Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na katıldı ve sektör temsilcisi Birlik ve Derneklerle birlikte fuar alanında bir stant açtı. 
Yerli ve yabancı sektör profesyoneli ziyaretçilere Batı Akdeniz'in doğaltaş üretimi ve ihracatı hakkında bilgiler verildiği stantta, görüşmeler de gerçekleştirildi. BAİB Başkanımız Ümit Mirza Çavuşoğlu ve BAİB Başkan Yardımcımız Mustafa Küçükyaman, fuara katılan üye firmalarımızın stantlarını ziyaret ederek, fuar hakkında görüşmeler gerçekleştirip, durum değerlendirmesi yaptı ve çalışmalarında başarılar diledi. 
BAİB Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu ve BAİB Başkan YardımcıSI Mustafa Küçükyaman, fuarda İMİB Başkanı Rüstem Çetinkaya'yı da ziyaret ederek, sektör ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.