Ekleristan Isparta Şubesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan satış noktasını taşıyarak , kafeler caddesindeki (eski Defakto arkası) yeni yerinde hizmete girdi.

Geçtiğimiz haftasonu yeni işyeri açılışını gerçekleştiren Ekleristan lezzet müdavimlerinin adeta akınına uğradı. İki katlı geniş alanı ve masa servisi imkânı ile müşterilerine daha iyi hizmet vereceklerinin bilgisini kaydeden işletme, halkın yoğun ilgi ve beğenisi karşısında  duydukları memnuniyeti ve tercihten dolayı da teşekkürlerini ifade etti. Lezzet tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelen ürünler hakkında ise şu bilgilere yer verildi:” Ürünlerimiz her gün taze olarak ve katkısız, doğal olarak üretiliyor. Lezzetlerimiz 25 çeşit ürün ile damak zevkinize çeşitlilik katıyor. Renkli eklerde gerçek meyve tatlarıyla süslediğimiz yeni ürünlerimiz de çok lezzetli, çok farklı ve uygun fiyatlı olarak yine sizlerle.

Altın, Dolar, Euro ve Borsada Son Durum Altın, Dolar, Euro ve Borsada Son Durum

Ekleristan, Isparta şubesinden online sipariş vermek için restoran menüsünden seçiminizi yaparakta siparişinizi verebilirsiniz./ Elif AKGÜL

EKLERİSTAN-1

EKLERİSTAN-2