Ispartaspor un olağanüstü kongresi bugün yapılacak. Ben, göreve kim gelirse gelsin, hangi liste gelirse gelsin ' her şey Ispartaspor için olması gerektiğini, tüm çabaların ve mücadelenin şehrimizin tek profesyonel kulübü Ispartaspor'un daha güzel günlere taşımak için olması gerektiğini buradan ısrarla vurguluyorum.

Ispartaspor için 2010 - 2011 Sezonu başından bu yana çok ilginç ve son derece de üzücü olaylarla devam ediyor. Bu gidişle sezon sonuna kadar da böyle devam edeceğe benziyor.

Ama isteğimiz ve tüm temennimiz bu olumsuzlukların bu akşamdan itibaren tamamen ortadan kalkmasıdır.

Bu akşam diyorum. Çünkü, Ispartaspor'un geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan olağanüstü kongresi bu akşam Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

Değerli sporseverlerim. Biraz önce de dediğim gibi Ispartaspor'da bu sezon olumsuzluklar ta işin başında başladı. Neden mi? Çünkü, daha haziran ayında yönetim bir türlü olağan genel kurulunu yapamadı.

Bu genel kurul ta 30 Haziran 2010 tarihinde yapılabildi. Kazasız, belasız olağan genel kurulu geçtiğimizde bu defa da yönetimin olumsuz yönetim uygulamaları geldi. Zira. yönetim gerekli parayı kendi içinde veya dışardan temin edemediği için takım bir türlü kampa alınamadı ve takım uzun süre kendi tesislerinde kamp yapmak zorunda kaldı. Neyse ki, Vali Ali Haydar Öner'in devreye girmesiyle takım Davraz Kayak Merkezinde kampa girdi ama bu defada transfer edilen futbolculara peşinatları verilemediği için futbolcular önce kampı ardından şehri terk ettiler.

Bu da yetmedi, aylar öncesinden futbolcuların lisanslarının çıkarılması için Futbol Federasyonu tarafından verilen süre 31 /ağustos 2010 tarihi verilmesine rağmen bu tarihe kadar istenilen lisansan engel borç miktarı bulunamadı ve dolayısıyla ödenemediği için futbolcuların çıkarılan lisansları askıya alındı ve neticede takım lige as kadrosu ile çıkamadı, gençlerden kurulu kadrosuyla çıkmak zorunda kaldı veya bırakıldı.

Sonuç ise mağlubiyetler üst üste devam etti ve halen daha devam ediyor.
 

İşte Ispartaspor, bu akşam olağanüstü kongreye böylesine önemli bir ortamda gidiyor. Onun için bu kongre Yeşil- Pembeli kulüp için son derece önem taşıyor. Zira, bu akşam oluşacak yönetim Ispartaspor'u geleceğe taşıyacak.

Oluşacak yönetim gelecekte Ispartaspor'u mükemmel günlere taşıyabileceği gibi, daha da rezil bir duruma düşürebilecek. İşte, kulübün gelecekte nasıl olacağına bu akşam seçilecek yönetim karar verecek. Diğer bir deyişle yeni yönetim kulübün geleceğini belirleyecek.
 

Ben, işin kimin olduğu tarafından değilim. Benim derdim sadece ve sadece ilimizin tek profesyonel takımı ISPARTASPOR'dur.

Onun için, göreve kim gelirse gelsin, hangi yönetim gelirse gelsin Ispartaspor'u mutlaka ve mutlaka daha iyi bir geleceğe taşısın. Benim isteğim ve düşüncem bu.
Saygılarımla...