Geçtiğimiz günlerde Meydan AVM zemin katta hizmete giren ve lezzetleri çok sevilen  DON PABLO COFFEE, kaliteli ve uygun fiyatları ile büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yeni nesil anlayışla hizmet sunan ve yerel bir marka olarak kente hizmet vermeyi hedefleyen Don Pablo,take away diye tanımlanan, kahveni al-götür şeklinde de servisiyle,her gün 09.00 ile 22.00 saatleri arasında halkımıza hizmet vermekte. 

En sevilen kahve türleri olan latte, Americano, mocha, espresso, filtre kahve, Türk kahvesi gibi lezzet çeşitlerini bulacağınız 
Don Pablo sadece kaliteli kahveler sunmakla kalmıyor;
Avm içinde atıştırmalık kahvaltı düşünenler için de her gün taze olarak tüketilebilir pasta ve poğaçaları fırından satışa sunuyor.
Tercih edenlerin favorisi haline gelen sıcak çikolata ve salep, bitki çayları, milkshake de yine çok tercih edilenler arasında yer almakta.
 Taze meyveler içerisine çikolata şelalesindeki kaliteli çikolata eklenerek hazırlanan,hafif ve lezzetli bir tatlı haline gelen  işletmeye özel lezzetin müdavimleri her geçen gün artacak gibi görünüyor. Lezzet severler tarafından bilinen waffle servisiyle birlikte  fıstık rüyası, tiramisu, Belçika tatlısı, ekler, limon ve frambuazlı chescake gibi farklı ürünler de mevcut.
Alış veriş yorgunluğunun atıldığı, dost sohbetlerinin yapıldığı bu lezzet noktası,bağımlısı olacağınız bu lezzetleri tatmanız için siz kıymetli Isparta halkımızı bekliyor./Elif AKGÜL

Mehmet Aşçı Kalbine Yenildi Mehmet Aşçı Kalbine Yenildi