Isparta Genç İş İnsanları Derneği yönetimi geçtiğimiz ay açılışı gerçekleştirilen Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Beraberinde Dernek Başkan Yardımcısı Muhammed  Nazmi Gülal, Yönetim Kurulu üyeleri Vedat Türker, Zeki Ramazan Büyükkaragöz ve Kenan Özbayrakçı ile birlikte Soner Toros Basın Merkezini ziyaret eden Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Süleyman Çağrı Çiftçi Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a hem yeni yerin hem de yeni  dönemin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Sözkonusu ziyarette Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mustafa Savlı ve Cemiyet Muhasibi Ruzin Azerhan ile eski Cemiyet Başkanlarından Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’da hazır bulundu.

Ağaçlardaki hastalık etmenlerini incelediler Ağaçlardaki hastalık etmenlerini incelediler

Günün anısına Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a plaket takdiminde bulunan Isparta Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Çiftçi, Isparta Basınının böylesine güzel bir mekana kavuşmasından dolayı mutlu olduklarını  belirtti.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da, Genç İş İnsanları Derneği Yönetiminin ziyaretinden dolayı başta dernek başkanı Çiftçi ve yönetimine teşekkür ederek, sözkonusu yerin Isparta Belediyesi tarafından yapılarak kendilerine tahsis edildiğini söyledi. Baş, bundan böyle tüm basın toplantısı yapmak isteyen siyasi partilerin ve STK’ların bu merkezde toplantılarını yapabileceklerini ifade etti.

Daha sonra karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

Haber Merkezi