IGSİAD bir ilke imza attı.

Isparta Girişimci Sanayici İşadamları Derneği, Isparta’da bir ilki gerçekleştirdi. Farklı siyasi kişiliklerin, aynı masada çay bile içmeyi başaramazlarken, farklı siyasi kişiliklerden oluşmuş bu birlikteliği, İGSİAD A.Ş.  çatısı altında toplamayı başardı.

Isparta’nın terası olan Sidre Tepesinde, Cafe hizmetinden sonra ,farklı bir konsepte sahip bir restaurant, Sayın Valimiz Ali Haydar Öner ,  Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın ve Ispartalı misafirlerle birlikte, işadamlarının katılımı ile Teras Park Restaurant’ın açılışını gerçekleştirdiler.

Burada, restaurantın yerinin güzelliğinden, hizmet anlayışından falan bahsetmeyeceğim.

Üzerinde durmak istediğim şey,  bir sivil toplum örgütünün içinden,  ticari işletmenin doğmuş olması beni  heyecanlandıran tarafı. Ve başka bir ilginç tarafı da, bu sivil toplum örgütünün içinde hemen hemen bütün siyasi partilerin yönetici vasfında kişilerden oluşmuş olması. 

AKP, MHP, CHP, DP ve diğer siyasi partilere mensup kişilerin, bu dernek sayesinde bir şirket çatısı altında buluşup, bir ticari iş yapma arzu ve istekleri.  Farklı iki siyasi kişiliği aynı masada bile buluşturmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz  biliriz.  Bunun başarılmış olması çok güzel bir hareket.  Örnek alınacak bu davranış, inanıyorum ki, daha farklı birlikteliklere de gebe olacaktır.

Bu zoru başaran ekibin içinde olmanın gururu ile, hepinize saygılar sunarım.

Sağlıcakla kalın.