Muhasebe ardından İşletme bitirdim.  Yetmedi ilave birkaç eğitim daha yanına ilave ettim. Ettim etmesine de bu kadar eğitime rağmen hala kafamın basmadığı şeyler var.

Mesela, ses kayıtları çıkıyor. Montaj mıdır, gerçek midir bilemem. Ama şayet montajsa,  montajı yapanlar neden cezalandırılmıyor?  Montaj değilse, neden bunun bir karşılığı yok. İşte bunlara kafam bir türlü basmıyor.

Kendime sormadan edemiyorum, yargıda siyasetten etkileniyor olabilir mi acaba. İhtimal bile vermek istemiyorum. Allah muhafaza böyle bir durum varsa vay bizim halimize.

Hiç siyasetin içinde yer almadım. Almayı da istemen. Neden mi? Düne kadar x görüşü savunan abilerimiz, ablalarımız bir bakıyoruz,  aksi yönde ilerlemeye başlamış. Yanlış dediklerine doğru, doğru dediklerine de yanlış demeğe başlamış.

E nerde kaldı idealler, nerde kaldı doğru bildiğimiz gerçekler. Şimdi yaptıklarınız doğruysa o zaman bu güne kadar içinde bulunduğunuz ortam mı yanlıştı.

Gece gündüz arkasında koştuğunuz ve savunduğunuz doğrulara, gerçeklere ne oldu? Doğru bildikleriniz o gerçekler yanlış mıydı. Şayet yanlışsa vay halimize, o zaman bizi yıllarca uyutmuşsunuz.

Biz de sizlere güvenip, sizler bu işin pirisiniz diye arkanıza takıldık. Demek ki sizin geçmişiniz tümden yanlışmış.  E o zaman bizde yanlış yapmışız. Ne olacak şimdi, geleceği emanet edeceğimiz evlatlarımıza nasıl hesap vereceğiz, ne diyeceğiz?

Sağlıcakla kalın