Bugün Kepeci Mahallesi 1203 Sokak'ta acı bir olay meydana geldi. Bir binanın 2. katında ikamet eden C.S., bilinmeyen bir nedenle balkondan beton zemine atladı.

Isparta'da Lokantalardaki Yemek Fiyatları Arttı Isparta'da Lokantalardaki Yemek Fiyatları Arttı

Olayı görenler derhal 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, C.S.'yi ilk müdahalenin ardından hızla hastaneye sevk etti. C.S., hastanede tedavi altına alındı. Detaylı sağlık durumu hakkında henüz bilgi bulunmamaktadır.

Olayın meydana geldiği yer olan Kepeci Mahallesi, Isparta ilinde bulunan bir mahalledir. Yetkililer, olayın araştırılması için gerekli adli ve kolluk işlemlerini başlatmıştır. Neden C.S.'nin balkondan atladığı ve olayın arkasında yatan sebepler henüz netlik kazanmamıştır. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Böyle bir durumda, C.S.'nin acil tıbbi yardım aldığını ve hastanede tedavi edildiğini vurgulamak önemlidir. Olaya şahit olanlar tarafından hızlı bir şekilde müdahale edilmesi, sağlık ekiplerinin zamanında gelmesi ve C.S.'nin tedavi altına alınması hayati öneme sahiptir. Yetkililer, olayın tüm detaylarını araştırarak benzer olayların önlenmesi için gereken adımları atacaklardır.