SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Profesyonel Halkla İlişkiler ve Tanıtım Araştırmaları dersi kapsamında, Prof. Dr. Ümit ARKLAN danışmanlığında ‘’Küçük Eller, Büyük Etki'’ projesiyle Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileriyle birlikte Geri Dönüşüm Sergisi açtı.

Süleyman Demirel Üniversitesi, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri Elif Melisa BİÇER, Damla SANAL, Yağmur YANAR, Serkan YAŞAR, Tutku Rüya GÖKTAŞ ve Ertuğrul CENİKLİ eşliğinde, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri geri dönüşümün önemi ile ilgili aldıkları eğitimin ardından atölye çalışmasına katıldı. Seminer eğitiminde geri dönüşüm bilincinin ilkokul çağındaki öğrencilere aşılanması hedeflendi. Miniklerin ortaya çıkardıkları eserler 15 Aralık Cuma günü öğleden sonra saat 13:30’da Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda sergilendi.

Proje İdea Medya Ajans’ın sponsorluğunda hayata geçirildi ve etkinlikte kullanılan malzemeler ajans tarafından karşılandı. Proje kapsamında aldıkları eğitimle birlikte atölyede öğrendiklerini pekiştiren öğrenciler çeşitli perde oyunları, şarkı gösterileri ve sanatsal etkinliklerle eğlenceli saatler geçirdi.

Dolar ve Euro'da Düşüş Görüldü Dolar ve Euro'da Düşüş Görüldü

Proje ekibi ayrıca okulun kütüphanesini geri dönüşüm temasıyla yeniledi. Gerçekleşen sosyal sorumluluk projesiyle ilgili proje ekibinden Elif Melisa BİÇER, ‘'Çocuklarla birlikte eğitici, aynı zamanda eğlenceli anlar geçirdik ve anılar biriktirdik. Çocukların küçük yaşta geri dönüşümün önemini anlamaları gelecekleri için oldukça önemli. Ayrıca projemizi gerçekleştirebilmek için bize okul kapılarını açan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Ali SOLMAZ hocamıza ve okul Müdür Yardımcısı Ayşe Nur ATAALKIN hocamıza proje ekibi olarak teşekkür ediyoruz.’’ diyerek projeye atıfta bulundu.

Haber Merkezi