Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü


Isparta Yalvaç ilçesinde 2 yıldır Akü sülfat temizliği yapan makine geliştiren Ebubekir BAŞAR makinelerin testten geçip olumlu sonuçlar alması ile birlikte şimdi cihaz satışına ve Akülerinizin kurtarılıp tekrar hayat bulması için hizmet veriyor.
Başar; İşimiz Akü sülfat temizleme. Günümüzde kullandığımız kurşun asit ve jel akülerde kronik olarak görünen sülfatlaşma olayı vardır. Sülfatlaşma 2 çeşittir kalıcı sülfat, gecicisülfat . Geçici sülfata zamanında müdahale edilip temizlenmezse kalıcı sülfata dönüşür. Kullanılamaz hale gelir İmalatını ve uygulamasını yapmışolduğumuz cihazımızın görevi yüksek voltaj düşük amperle sülfatını temizleyip bakımını yapmaktadır.(normal bir şarj cihazı değildir) cihazlarımız 10 akülük 20 akülük 30 akülük olarak sınıflandırılmıştır ve sınır yok bu sayı isteğe göre de artırılabilir. Minimum 10 akülük 06, 12, 24, 48 volt ve 05 amperden 200...(artırılabilir) ampere kadar Jel ve kurşun asit aküleri temizler bakımını yapar. 
Herkes kendi işini yapsın diyerek yapmış olduğumuz kısa süreli tam set kampanyalı fiyatımızla ücretsiz eğitim vermekteyiz. Yerimiz Isparta Yalvaçta olup cihazlarımızKosgeb den destek almak için uygundur.Ödeme seçenekleri arasında Kredi kartına taksit imkanlarıylada faydalanabilirsiniz.Makine ve akülerinizin şarj edilip yeniden hayat bulması ve daha fazla detaylı bilgi için bizlere ulaşabilirsiniz.
Makinalar hazır olup akü bağlanıpfişi takılıp şartelini kaldırıp işleme başlayabilirsiniz. Makinalarla birlikte akü tazelemek için gereken asit ve toz test cihazları ve gereken her turlu tesisat teçhizattayardımcıolunur. 
Yer seçimi İster evinin bir kösesinde ister bodrumunda ister sanayide ister caddede ister mahalle arasında 20 m²küçük bir dükkânlabaşlayabilirsiniz.Tamamen isi yapacak olan kendine güvenenkişiye kalmışİş gayet basit ve yorucu değildirküçük bir sermaye ile yapılabilecek olan günümüzşartlarında ilerisi ve getirisi olan bir iştir. Maksimum 2 günlükeğitimle püf noktalarını öğrenipmakinenizialıp Bismillah deyip ise başlayabilirsiniz. 
İşi öğrenip yapmak isteyen girişimciarkadaşları Atölyemizde çay içmeye bekleriz...
Modadizayn
Pazar Aşağı mahallesi Demirciler 2. Sokak No:2 Çınar altı mevkii Yalvaç/ISPARTA
0543 903 31 15