Dünya ve Avrupa'ya 1 evet yetecek, Türkiye evetle yenilmezliğe yükselecektir bu millet sonuna kadar 16 Nisan'da evet diyecektir. 
-Türk milleti meşru ve egemen iradesiyle hükümet olma sistemini değiştirecektir. Peki Avrupa niye kaynamaktadır.


-Hadi CHP, HDP, FETÖ, PKK, PYD-YPG,DHKP-C eli kanlı aydınlıkçılar itiraz ediyorda , Avrupa ülkelerine noluyor neden rahatsız oluyor? 


-Atını nallayıp itini yollayarak vatandaşlarımızın üzerine salan ve saldıran Hollanda niye rahatsızlanıyor? Bu vahşilik, bu yandaşlık neyinedir? 
-16 Nisan'dan sadece Hollanda'mı çekinmektedir? Elbette hayır! Kral ve Kraliçelerin elinde bulunan Avrupa ülkelerini korku salmıştır 
-Belçika,Danimarka, İspanya,Norveç,İsveç vede içten içe Birleşik Krallık Türkiye'nin kendi iradesiyle   sistem değiştirmesine  korkmuştur yada ürkmüştür.Başka ne anlam çıkarılabilinirki.
-Diyorum ki bu Ülke için yeminimiz var , vazgeçilmez. 
Devlet için Evet, 
Millet için Evet , 
Cumhuriyet için Evet , 
Türklüğün bekası için Evet. 
-Türk milleti evet dedikçe Avrupa ülkeleri titreyip tökezliyor. Tahtlar sallanıyor ,taç giyenlerin yüzleri sararıp yüreklerine korku düşüyor Dünya ve Avrupa'ya bir evet yetecek Türkiye evetle yenilmezliğe yükselecektir...
-Ey Avrupa! Yūz yıl önce hasta ettiğiniz kadim milletin büyük devletinin tedavisi yapıldı. 
16 Nisa'n da da taburcu oluyor. Bundan sonrasını siz düşünün....
Kararsız arkadaşlarım birdaha iyi düşün.Nerde kimle kiminleyim diye...
Eseride biliriz , semeride biliriz, dostlarıda biliriz arkadaşlığıda vefasızlığıda, vefayıda iyi biliriz. İnsan beşer şaşar bizde şaştık , şaşırttılar bizi demeden, bizler inandığımız yolda durduk ,yürüdük dik durduk eğilmedik ,rüzgarda savrulmadık ,esnek ve yumuşak olmadık. İnsanları kandırmadık biz dostlarımıza arkadaş bildiklerimize vefasızlık ve nankörlük yapmadık.  Rengi bilinmeyen,güne değil gündeme ayak uyduranlara'da ayrıyeten duyrulur.


Sayın Cumhur Başkanım 
RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a 
Tüm haklarımı helal ediyorum.