Dev zam sonrasında yaklaşık olarak 2,5 ay önce çıkan iPhone 15 modeli 100 bin TL'ye dayandı. Bu gidişle iPhone cep telefonları yatırım haline gelecek. İşte tüm detaylar...

Yılın son ayında Apple'dan kötü haber geldi. Türkiye'deki fiyatlarına dev zam yaptı. Zam sonrasında fiyatları gören tüketiciler, alma hayali kursa bile vazgeçiyor. Apple tarafından iPhone, MacBook ve iPad ürünlerinde zam yapıldı.

100 Bin Liranın Yeni Getirisi Dudak Uçuklatıyor 100 Bin Liranın Yeni Getirisi Dudak Uçuklatıyor

İPHONE FİYATI 100 BİN TL'YE DAYANDI
Aralık ayının başında gelen zamlar dikkat çekti. iPhone alma hayaliyle günü selamlayanlar hayal kırıklığına uğradı. Sabah saatlerinde duyulan zammın ardından sosyal medyada viral oldu. Yeni fiyatlar ise Apple tarafından online mağazada paylaşıldı. Resmi web sitesinde yapılan açıklamalara göre; iPhone, Macbook ve iPad dahil tüm ürünlerinde zam geldi.

Yaklaşık olarak 2,5 ay önce piyasaya sürülen iPhone 15 modelinin yeni fiyatını görenler ise şaşkınlığını saklayamadı. En pahalı telefon olarak kayda geçen iPhone 15'in başlangıç fiyatı 50 bin TL'den 54 bin TL'ye yükselirken, en pahalı modeli ise 100 bin TL'ye kadar yükseliş gösterdi.

APPLE WATCH'DA ZAMDAN NASİBİNİ ALDI

Zam sonrasında Appla Watch Series 9 fiyatı da zamlandı. Diğer apple ürünleriyle birlikte zamlanan Apple Watch Series 9'un fiyatı 16 bin 299 TL'ye yükseldi. Apple Watch Ultra 2'nin fiyatı ise 42 bin 999 TL'ye yükseliş sağladı.