Isparta 32 Spor Futbol Kulübü, kendi sahasında oynadığı maçların şehir dışında bulunan taraftarlar tarafından izlenmesini sağlamak amacıyla Canlı Yayın İhalesi düzenlemeyi planlıyor.

Söz konusu ihaleye Isparta 32 Spor’un kendi sahasındaki maçları yayınlamak isteyen gerek uydu üzerinden gerekse dijital ortamda (internet üzerinden) yayın yapan yerel televizyonlar ile ulusal televizyonlar başvuruda bulunabilecek.

Konu ile ilgili olarak hazırlanan ihale sözleşmesinde şu ifadeler yer aldı;

Sayın Yayıncı Kuruluş Temsilcisi,……….

Isparta 32 Spor Futbol Kulübü olarak sizinle heyecan verici bir işbirliği fırsatını paylaşmak için bu mektubu gönderiyoruz. Kendi sahamızda gerçekleşen maçlarımızın şehir dışında bulunan taraftarlarımız ve Isparta’lı hemşehrilerimiz tarafından izlenmesini sağlamak amacıyla Canlı Yayın İhalesi düzenlemeyi planlıyoruz.

Siz değerli yayıncı kuruluşlarla işbirliği yapmak, futbolseverlerin en canlı ve heyecan verici anlarını ekranlarına taşımak için büyük bir adım atacağımızı biliyoruz. Bu işbirliğinin size sunacağı olumlu yönler arasında;

1. Geniş Kitlelere Ulaşım: Yayınlarınız, şehir dışında yaşayan sadık taraftarlarımızı ve Ispartalı hemşehrilerimizi maçlarımıza bağlayacak ve futbol coşkusunu onlarla paylaşmanızı sağlayacak.

2. İzlenme Oranı ve Reklam Avantajı: Yüksek izlenme oranları, yayıncı kuruluşlarınıza reklam alma ve markanızın görünürlüğünü artırma fırsatı sunacak.

3. Sadakat ve Destek: Yayınlarımız aracılığıyla futbolseverlerle kurduğunuz güçlü bağlar, uzun vadeli bir işbirliği için sağlam bir temel oluşturacak.

Bu kapsamlı işbirliğiyle, maçlarımızın tüm güzelliklerini izleyicilerinize aktararak futbolun heyecanını birlikte yaşamayı hedefliyoruz. Bu nedenle sizleri Isparta 32 Spor Futbol Kulübü Canlı Yayın İhalesi'ne katılmaya davet ediyoruz.

İhalemizin detayları hakkında bilgi almak ve daha fazla bilgi edinmek için, lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerimiz üzerinden bizimle iletişime geçiniz:

Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü

Emrah Çelik

Isparta 32 Spor Kulüp Müdürü

0543 687 11 10

Sizinle birlikte bu önemli etkinliğimizi canlı yayınlarla futbolseverlerle buluşturmayı dört gözle bekliyoruz. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Isparta 32 Spor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı

GÜLTEKİN ÖZDEMİR