Aksaray Belediyesporu deplasmanda 1-2 yenerek büyük moral depolayan pembe-yeşilliler bu hafta sonu oynayacağı İskenderunspor AŞ. Maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

            TFF tarafından açıklanan lig programına göre (7. Hafta maçı)  7 EKİM .2023’de   ISPARTA 32 SPOR – İskenderunspor AŞ. Maçı cumartesi günü saat 19.00’da Atatürk stadında oynanacak.

Z.T.K. MAÇI İSE  SALI  GÜNÜ

Ziraat Türkiye kupası 2. Eleme turu  maçı ise 3 gün sonra,  10.10.2023 (Salı günü)  ilimizde oynanacak.

ZTK. 2. Eleme turu maçı olan ISPARTA 32 SPOR-Sincan Belediyespor maçı ise gündüz saat 17.00’de Atatürk stadında başlayacak.

Bilindiği üzere Sincan Belediyespor Ankara takımı ve BAL ligi 6. Gurupta bulunuyor. Sincan takımı  ZTK. İlk eleme maçında Yozgat Bozoksporu 2-1  ( 1. Eleme turunda da Eskişehir’de)  Anadolu Üniversitesi takımını 1-2  yenerek 2. Tur maçı oynamaya hak kazanmıştı. 

Sincan Belediyespor aldığı bu sonuçlarla,  kolay lokma olmadığını göstermişti.

UŞAKSPOR MAÇI DA CUMARTESİ GÜNÜ

Öte yandan TFF 2. Lig  kırmızı gurup 8. Hafta maçı Uşakspor AŞ.- ISPARTA 32 SPOR maçı ise 14.Ekim.2023 cumartesi günü Uşak’ta oynanacak.

TFF tarafından,  Uşakspor AŞ.- ISPARTA 32 SPOR  maçının saat 15.30’da başlayacağı açıklandı.

KARACA : “GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR”

Isparta 32 spor teknik patronu Hakan Hayati Karaca ise “Ziraat Türkiye kupasında iddialı mıyız hocam” sorusuna özetle şu cevabı verdi.

Motosikletin çarptığı genç kıza ağır yaralandı Motosikletin çarptığı genç kıza ağır yaralandı

“Kupa maçları genç futbolcularımız ve ligde oynatamadığımız futbolcular açısından çok yararlı olacaktır. Sincan Belediyespor maçını  evimizde kazanıp, kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi düşünüyoruz. Esas amacımız tabii ki, lig maçlarıdır” dedi./Sedat Cican