Isparta Belediysi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, başkan yardımcıları ile daire müdürlerinin ismini kullanarak yardım talep eden kişilere itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

Yapılan duyuruda; “Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Isparta Belediyemiz, Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen, başkan yardımcılarımız ile daire müdürlerimizin ismi kullanılarak ‘Engellilere tekerlekli sandalye yardımı’ ve buna benzer cümleler başta olmak üzere çeşitli konular öne sürülerek vatandaşlarımızdan, iş insanlarımızdan maddi yardımda bulunulmasının istendiği öğrenilmiştir.

Vali Baruş, Görev Süreleri Dolan Kaymakamları Kabul Etti Vali Baruş, Görev Süreleri Dolan Kaymakamları Kabul Etti

Gerek Isparta Belediyesi gerek Belediye Başkanımız, başkan yardımcılarımız ve daire müdürlerimiz tarafından hiçbir vatandaşımızdan, iş insanımızdan herhangi bir ad altında yardım talebinde bulunulmamaktadır.

Belediyemiz ve Belediye Başkanımız, başkan yardımcılarımız ve daire müdürlerimiz adına yardım talebinde bulunan kişi veya kişilere kesinlikle İTİBAR EDİLMEMESİ hususunu kamuoyuna saygıyla duyururuz” denildi.