Isparta AFAD İstanbul’da incelemelerde bulundu Isparta AFAD İstanbul’da incelemelerde bulundu

6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla sektörün en büyük buluşmasına ev sahipliği yapan EMİTT Fuarında Isparta da yerini alacak.

İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar merkezinde 27’incisi düzenlenecek olan 2024 EMİTT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na ilimizin katılımı ve fuarda en iyi şekilde tanıtılması için çalışmalara başlandı. Bu kapsamda Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir toplantı düzenlendi. Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Ticaret Borsası bir araya gelerek kentin turizm zenginliklerinin ve sahip olduğu değerlerin tanıtılması açısından önemli bir rol oynayan fuarla ilgili olarak yapılacak çalışmalar üzerine konuşuldu.

Bu tür fuar ve tanıtım organizasyonlarının ilimizin tanıtımına büyük katkı sağladığını ifade eden ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, işbirliği vurgusu yaparak birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Fuarda yerini alacak Isparta Standına, bölgede yaşayan Ispartalıları davet eden Başkan Çelik, “Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Odamız ve Isparta Ticaret Borsası birlikteliğinde katılacağımız fuarda standımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.” dedi.

Haber Merkezi