Isparta Emniyet Müdürlüğü her iç saha maçında olduğu gibi bugünde Ispartaspor- İnegölspor karşılaşmasında güven için sahadaydı.

Her iç saha maçında çok sayıda personeliyle , maç saatinin neredeyse 4 saat  öncesinden stadyumda yerini alarak gerek Ispartaspor taraftarının, gerekse deplasman takımlarının güvenliği için mesai gözetmeksizin görevlerinin başında duran Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugünde gerek saha içinde gerek saha dışında oluşabilecek tüm olumsuzlar için  görevinin başındaydı

Eğirdir'de Korkunç Kaza: Karavan Şarampole Yuvarlandı Eğirdir'de Korkunç Kaza: Karavan Şarampole Yuvarlandı

Sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu devam eden yağmurun altında görevlerini yerine getirmeye çalışan emniyet ekipleri hem maç esnasında yaşanan gergin anlarda, hemde  maç sonrasında taraftarlara güven veriyor.

Bugün oynanan İnegölspor maçı sonrası deplasmana gelen rakip seyircilerin güvenli bir şekilde şehir dışına çıkmasına eşlik eden ve aynı zamanda drone ile de takip eden Isparta Emniyeti takdiri hakediyor.

Maç sonrası istasyon caddesi civarında rakip takım taraftarlarının içinde bulunduğu otobüs seyir halindeyken yine aynı güzergahta bulunan  yaklaşık 4 kişilik Ispartaspor taraftarı'nın yaptığı hareketler sonrası rakip takım taraftarı otobüsten inerek kısa süreli sözlü tartışma yaşadı.

Yaşanan gerginliği olay yerinde bulunan Çevik kuvvet ekipleri kısa sürede önlerken herhangi bir fiziksel temasın yaşanmasına  müsaade etmedi

Yaşanan kısa süreli gerginlik sonrası, emniyet ekipleri rakip takım taraftarlarına şehir dışına kadar eşlik etti.