Türkiye seçime gidiyor. 14 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleşecek. Isparta'dan milletvekili olacak 4 kişiye vatandaşlar tarafından ilk istekler geldi. Haber32 ihbar hattımıza gelen isteklerden bazıları:

TÜRKİYE'NİN DUBLE YOLU OLMAYAN TEK ŞEHRİ ISPARTA 

Mermer sektörünün yeni bölgesi olan Isparta'da fabrikalaşmada da önem arz eden duble bağlantı yolları (Konya Isparta ve Antalya Isparta- Dereboğazı) yıllardır yapılmadı. Burdur dostluk yolu da yarım kaldı. 

ÇEVRE YOLU YAPILMADI

Türkiye'de doğu illerinde kıvrımlı yollara viyadük yapılırken karadeniz bölgesinde dağlar delinip tüneller yapıldı. Isparta'da daha düz çevre yolu bile yapılmadı. 

HIZLI TREN HAYAL OLDU

Rektör Çatal, Öğrencilerle 90’lar Partisinde Eğlendi! Rektör Çatal, Öğrencilerle 90’lar Partisinde Eğlendi!

Ülkede hızlı tren projeleri göğsümüzü kabarttı. Isparta'da eser yok.

FABRİKA SAYILARI ARTMALI ISPARTA'YA TEŞVİK GELMELİ

Sadece asker ve öğrenciye dayalı bacasız fabrika yerine bacalı fabrikalar çoğaltılmalı. Firmalara zorluk çıkartmadan destek olunmalıdır. Pandemide asker ve öğrencisiz esnafların durumu en güzel şekilde ortaya çıktı. Bacalı fabrika sayıları muhakkak artırılmalıdır.

Isparta'nın yeni seçilecek 4 milletveli bunları ve fazlasını yapsın Isparta daha da şahlanacaktır. Derdimiz memleketimiz olmalı. Siyasi kavgalardan uzak şehrimizi güçlendirmeliyiz. Sayın 4 yeni milletvekillerimizin seçildikten sonra ilk işleri bu konular olmalıdır.