Isparta Belediyesi’nin ‘Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında’ teması ve ‘Kitaplar Gül Açıyor’ sloganıyla düzenlediği 6. Kitap Fuarı Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde devam ediyor. 20 Ekim Cuma günü kapılarını açan kitap fuarı, vatandaşlar ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Fuar, kitapseverlere geniş bir yelpaze sunarak farklı türlerdeki kitapları keşfetme imkanı sağlıyor. Kitapseverler, edebiyattan bilim kitaplarına, çocuk kitaplarından tarih eserlerine kadar birçok farklı türde kitap bulma fırsatı buluyorlar.

6. Kitap Fuarı, öğrencilere kitapları daha yakından tanıma ve okuma alışkanlığı kazanma fırsatı sunarken, söyleşi gibi farklı etkinliklere katılma imkanı sağlıyor.

Fuarda Isparta Belediyesi standı da yoğun ilgi görüyor. Stantta öğrenciler çeşitli etkinliklere katılırken, Geri Dönüşüm Atölyesinin ürünleri de vatandaşların ve öğrencilerin ilgisini çekiyor.

6. Kitap Fuarını ziyaret eden öğrenciler fuarı çok beğendiklerini belirterek, fuar aracılığıyla kendilerini kitaplarla buluşturan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.  Öğrenciler, “Kitap fuarını çok beğendik. Aradığımız kitapları burada bulabildik. Isparta Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dediler.

29 Ekim’e kadar açık kalacak olan Kitap fuarı 10.00 ile 20.00 saatleri arasında kitapseverler tarafından ziyaret edilebiliyor.

Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler